Mircea Roșca, Ilie Tomuța in vizita la Institutul Teologic Penticostal din București

FOTO – Rector dr. Ioan Brie, fratele Mircea Roșca, fratele Ilie Tomuța – președintele Misiunii Genesis, fratele Victor Cîmpean – la Institutul Teologic Penticostal.

Fratele Ilie Tomuța la ITPB

În cele două ore petrecute astăzi la „Ora păstorului”, studenții au avut un timp binecuvântat împreună cu fratele Ilie Tomuța (prezbiter în biserica penticostală Philadelphia din Chicago și președinte al Misiunii Genesis). Fratele Ilie Tomuța, care are o inimă mare în ceea ce privește evanghelizarea oamenilor și ajutorarea celor defavorizați, a împărtășit studenților, pe scurt, despre călătoriile misionare pe care le face în India, Madagascar, Mozambic etc, despre orfelinatele din lumea întreagă pe care Misiunea Genesis le susține, despre comunitățile creștine de leproși din India și Madagascar. Experiențele povestite de fratele Tomuța au sensibilizat inima studenților de la ITPB și au contribuit la o mai bună înțelegere a nevoilor care există dincolo de granițele țării noastre, dincolo de problemele cu care fiecare dintre ei se confruntă. Lucrarea pe care fratele Tomuța o face cu pasiune și dedicare este una grea și încărcată de povești tulburătoare, dar Dumnezeu este prezent și își arată puterea în moduri atât de minunate.

Studenții au primit și câteva sfaturi foarte bune din partea oaspetului nostru, despre cum să își facă timp pentru oameni, să fie buni samariteni și să fie exemple bune de urmat pentru bisericile în care vor sluji, precum și în familiile lor.

Institutul Teologic Penticostal din București este binecuvântat prin Misiunea Genesis, aceasta având în vedere și studenții de aici, și prin fratele Ilie Tomuța, care se roagă pentru ITPB și care astăzi ne-a împărtășit atât de multe lucruri ziditoare despre lucrarea pe care o face.
Tot la această întâlnire a participat și fratele Mircea Roșca din loc. Comarnic, jud. Prahova. Întors de curând la Domnul, fratele Mircea Roșca i-a încurajat pe studenți să fie o mărturie pentru cei nemântuiți.

SURSA – http://www.itpbucuresti.ro/noutati/fratele-ilie-tomuta-la-itpb/

 

Rector dr. Ioan Brie, fratele Mircea Roșca, fratele Ilie Tomuța – președintele Misiunii Genesis, fratele Victor Cîmpean – la Institutul Teologic Penticostal.

Rector dr. Ioan Brie, fratele Mircea Roșca, fratele Ilie Tomuța – președintele Misiunii Genesis, fratele Victor Cîmpean – la Institutul Teologic Penticostal.

fratele Mircea Roșca, fratele Ilie Tomuța președintele Misiunii Genesis si fratele Victor Cîmpean – la Institutul Teologic Penticostal.

SURSA celor 4 poze – Institutul Teologic Penticostal

VEZI si –VIDEO Studenții și o parte dintre cadrele didactice de la ITPB au slujit în biserica Emanuel din Sibiu

FOTO ALBUM Startul conferinței RoMisCon 2017!

Reclame

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: