Referendumul de revizuire nu mai poate fi împiedicat. Mai este un singur pas: Senatul.

CAMERA DEPUTAȚILOR A ADOPTAT INIȚIATIVA LEGISLATIVĂ DE MODIFICARE A ARTICOLULUI 48 DIN CONSTITUȚIE

Dragi prieteni, suntem în fața unui moment istoric. De acum, după avizul favorabil unanim al Curții Constituționale și după votul de astăzi al Camerei Deputaților, referendumul de revizuire nu mai poate fi împiedicat.
Mai este un singur pas: Senatul.

Dumnezeu să binecuvinteze România!

Lista deputatilor care votat IMPOTRIVA propunerii legislative a cetățenilor privind revizuirea art. 48(1) din Constituția României.

Lista deputatilor care S-AU ABTINUT propunerii legislative a cetățenilor privind revizuirea art. 48(1) din Constituția României.

CITESTE si –

ALERTĂ! 9 MAI – Plenul Camerei Deputaților va da VOTUL FINAL pe propunerea legislativă a cetățenilor privind REVIZUIREA art. 48(1) din Constituția României

5 comentarii (+add yours?)

 1. Mike Olari
  Mai 09, 2017 @ 07:58:36

  A republicat asta pe DREPTATE ÎN DRAGOSTE.

 2. nanaarpy78
  Mai 09, 2017 @ 11:14:56

  Ca reacție furioasă la reacția ambasadei Suediei am scris un email ferm către aceştia:

  „Stimate(ă) domnule sau doamnă ambasador sau ambasadoare. Am citit despre reactia dumneavoastră in legătura cu votul parlamentului României cu privire la inițiativa cetățenească a 3 milioane de români(nu puțini!!!!) de modificare a constituției României pentru definirea familiei care se întemeiază pe un bărbat şi o femeie nu între Gică si Popescu! Suntem în România şi nu avem de gând să renunțăm la valorile creştine care condamnă în mod ferm, NU HOMOSEXUALII CI HOMOSEXUALISMUL!

  Dacă pentru Suedia valorile creştine sunt de aruncat la coşul de gunoi, ei bine România nu are de gând să renunțe la aceste principii şi vom spune categoric că degradarea morală prin homosexualism sau orice altă formă de (ism) este PĂCAT, o ofensă adusă Lui Dumnezeu şi nu vom accepta chiar dacă ne impuneți sau încercați să influențați conducătorii noştri!

  Vă rog respectuos să ne lăsați să alegem noi drumul nostru! Cine vrea sa fie homosexual sa fie la ei în casă. Nu avem nevoie să i vedem public! Iar în ce priveşte copiii, aceştia vin pe lume datorită relației între un bărbat şi o femeie!

  Cred că m am făcut înțeles!

  Numai bine!
  Cu stimă Novak Arpi”

  • rodi
   Mai 09, 2017 @ 15:46:35

   am vazut ca la toti care-i critica le spune ca ii vor vedea la parada gay din Bucuresti.

   • nanaarpy78
    Mai 09, 2017 @ 23:58:59

    Ma infurie cand aud despre drepturile omului!!! Ce drept e asta? Cine le a interzis sa faca tot felul de scarbosenii sau cine a intrat in casa lor sa i opreasca? N au decat sa faca ce vor dar sa ne lase cu legalizarea acestor aberatii? Ma tem ca multi vor vita pt ei. Ce va urma? Adoptarea copiilor? Dupa? Rapirea copiilor din familii? Doar nu o sa reproduca! N au cum!!! Apoi ce va urma? Razbunarea crestinilor si scoaterea lor in afara legii? Doar ii incomodeaza ca spun lucrurilor pe nume!

 3. octavpelin
  Mai 10, 2017 @ 02:32:07

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: