Cine este Adrian Relu Coman, homosexualul român al cărui caz ar putea duce la impunerea „căsătoriei” între persoane de același sex în întreaga Uniune Europeană

Cultura Vietii de Andrei Iosif

Cetățeanul român Relu Adrian Coman (44 ani) a cerut Curţii Constituţionale a României (CCR) recunoaşterea „căsătoriei” sale cu cetățeanul american Robert Clabourn Hamilton (44 ani), încheiată într-o altă ţară europeană.

Cei doi au reclamat că nerecunoaşterea căsătoriei lor în România ar reprezenta o excepţie de neconstituţionalitate şi le-ar afecta dreptul la viaţa intimă, familială şi privată şi că refuzul autorităţilor române de a le acorda drept de rezidenţă ca soţi reprezintă o discriminare şi o încălcare a dreptului la libera circulaţie în interiorul UE.

CCR a amânat în mod repetat pronunţarea în acest caz, la ultima amânare luând decizia de a cere o opinie de la Curtea de Justiţie a Uniunii Europene (CJUE).

Experții din domeniul legislativ își exprimă îngrijorarea că decizia CJUE ar putea să submineze principiul subsidiarității în UE, care spune că, în ceea ce priveşte căsătoria, avortul şi alte asemenea problematici, fiecare stat este liber să legifereze conform propriului sistem juridic şi a propriei culturi.

Dar cine este românul al cărui nume ar putea deveni de referinţă în UE, la fel cum Obergefell a devenit de referinţă în SUA, prilejuind legalizarea „căsătoriei” între persoane de acelaşi sex?

La profilul profesional publicat în rețeaua LinkedIn, Adrian Coman se prezintă ca fost Director Executiv al organizației românești pro-homosexualitate Accept (1997-2002), fost Director Adjunct de Program la Open Society Institute (2002-2006) și fost Consilier și Asistent Parlamentar Acreditat al europdeputatei Monica Macovei (2009).

În prezent, el lucrează pentru ARCUS Foundation, organizație specializată în „promovarea drepturilor omului pentru persoanele lesbiene, gay (homosexuale), bisexuale și transgender (LGBT) și conservarea primatelor mari” [sic!].

În cadrul acestei organizații, „mandatul lui Coman este să efectueze schimbări în acele regiuni ale lumii care sunt cel mai ostile conceptelor de drepturi LGBT, respectiv de egalitate de gen”.

De pe site-ul de specialiate în domeniul organizaţiilor filantropice şi nonguvernamentale Inside Philanthropy aflăm că, din poziţia pe care o are în interiorul Fundaţiei Arcus, Coman are putere de decizie asupra bugetelor pentru proiecte. Iar din cele 34 de finanţări pe care le-a aprobat (fiecare cu valori cuprinse între 10.000 USD şi 600.000 USD), 27 se refereau la problematica LGBT şi au fost acordate unor organizaţii din întreaga lume (cele două Americi, din Europa şi Africa), indiferent dacă realizau proiectele la ele acasă sau peste mări şi ţări.

În 2012, fundaţia la care lucrează Coman a finanţat cu sume uriaşe două entităţi: Departamentul de Stat al SUA („Ministerul de externe” al SUA) – cu 1 milion USD – şi Consiliul Mondial pentru Egalitate – cu 400.000 USD. Finanţarea pentru Departamentul de Stat a fost cea mai mare acordată în anul respectiv. Cele două entităţi publice au adoptat strategia de a face problematica LGBT mult mai vizibilă în politica externă a SUA. Website-ul citat îi încurajează pe autorii de proiecte să se axeze pe problematica LGBT, deoarece principiul călăuzitor al lui Coman este să facă această problematică mai proeminentă în politica externă a SUA.

Aşadar, românul Adrian Coman este un personaj-cheie într-o organizaţie globală cu uriaşă putere financiară şi care investeşte masiv în transformarea unui braţ al Administraţiei SUA în instrument global de presiune şi propagandă ideologică neomarxistă.

Privit din această perspectivă, cazul Coman & Hamilton nu este deloc unul (mai mult sau mai puţin) obişnuit, ci o lovitură bine orchestrată a unui puternic lobby global a cărui identitate şi ale cărui interese reale rămân deocamdată obscure.

Afla mai mult – http://stiripentruviata.ro/cine-este-adrian-relu-coman-homosexualul-roman-al-carui-caz-ar-putea-duce-la-impunerea-casatoriei-intre-persoane-de-acelasi-sex-in-intreaga-uniune-europeana/

7 comentarii (+add yours?)

 1. eliodora
  mai 13, 2017 @ 04:59:42

  Nu exista casatorie la acesti dezaxati; casatoria este institutia lasata de Dumnezeu; ea se poate efectua doar in conditii ca atare; femeia si barbatul; nu imitatii de femeie,sau imitatii de barbati.
  Aveti chef sa traiti monstruos, va privestel dar nu ne impuneti mizeriile voastre.
  Era bine daca aveati ca mama , un barbat, nuva mai vedeam pe aci.Sunteti crestinofobi; si vreti sa faceti dictatura voastra.Voi aveti dreptul la discreminare.Dumnezeu sa si puna Mana Sa peste voi; EL este Intelepciune; asa ca va actiona asa cum EL STIE! Slava Domnului ! Sa staruim in rugaciune ca Voia Sa sa se faca !

 2. Anthony Ianosel, L.C.
  mai 13, 2017 @ 12:02:04

  IT IS AN AFFRONT TO THE ROMANIAN CHRISTIANS that an insensitive and brazen young man with a deviant lifestyle should raise publicly to intimidate and soil Romania’s longstanding Christian traditions and biblical morals accrued over the centuries! He ought to practice his contractual deviant relationship in his home, not in public to offend everyone who disagrees with his deviant lifestyle.
  His contractual deviant and perverse relationship should keep it private to himself, not insult all Romanian Christians! He should respect the „will of majority” which proclaims it the „law of the land” even in the Charter of Rights. His inferior private „privilege” (not right) should be given no attention by the Romanian legal system! Privileges are NOT (fundamental) rights in any democracy, not even in America.
  It is well established that traditional marriage between a man and a woman is a „covenant” fashioned after the Law of God–not a „contract” that follow Canaanite lifestyle! Therefore, the Romanian Courts and Parliament should be pressed by the „will of majority” to REJECT, IMPUGN and CONDEMN the young man’s pervert ideas about „marriage covenant” that lays at the basis of Romania’s society.
  The Courts should rule in favor of the „will of the majority” as this principle is well established in the Charter of Rights: „The will of the majority” shall be the supreme law of the land”. Not the will of „minority”. The minority’s perversions about life, family covenant (marriage) and the anti-Christian values the minority entertains should be rejected in Parliament, condemned publicly and pour scorn and derision upon such Canaanite-driven insults to the Christian majority in Romania.

 3. Trackback: Cine este Adrian Relu Coman, homosexualul român al cărui caz ar putea duce la impunerea „căsătoriei” între persoane de același sex în întreaga Uniune Europeană. | Rezistența Creștină
 4. mike
  mai 13, 2017 @ 12:44:34

  Cine este -a.r. coman?? 1) Un mare tradator de tara si neam- prin nerespectul fata de romanii credinciosi –si fata de parintii lui care in mod normal ia dat viata –tatal si mama lui–2)Un mare ANORMAL.3) O unealta in mina satanei. 4) Un razvratit impotriva legilor normale lasate de Dumnezeu.. 5-) Un viu,- MORT-moraliceste vorbind. 6)O fiinta degradata ,peste care se va abate MANIA LUI DUMNEZEU.– Dute in Belgia cu tuciuril tau si lasa Romanii sa-si decida ei singuri soarta – – Te invit la un meci de BOX -ANORMALULE– O sa te fac KO. IN SECUNDE. AI CURAJUL? Dupa ,–o sa trag apa –

 5. Gheorghe Lavric
  mai 13, 2017 @ 22:51:34

  Problema cea cu gust amar o avem cu indivizii de la Curtea Consitutionala a Romaniei care avea posibilitatea sa se pronunte pe legile romane si sa limpezeasca usor problema , si cand colo ei se pronunta ca noi trebuie sa renuntam la libertatea nationala si sa asteptam ca altii sa ne spuna ca sunt nevoie de legi europene sa le de-a drepturi peste legile nationale , s-au bagat in gura lupului fara sa fie nevoie ,daca ei homo voiau unele drepturi impotriva naturii umane care nu exista,sa mearga ei sa si le caute ,nu era nevoie ca judecatorii CC sa faca pe avocatii diavolului ,si ii suspectam de conspiratie cu raul..Se risca ca prin lipsa de a-si asuma o responsabilitate legiuitoare sa compromita toate demersurile Coalitiei pentru familie ,si sansa providentiala de a da o lectie trendului euro-sodomit..Europa avea nevoie de o astfel de lectie ,si nu ne ramane decat sa privim spre Domnul spre calauzire ..

 6. flori de mandarin
  mai 14, 2017 @ 08:15:23

  Cu alte cuvinte „domnul” cu pricina este un neica Nimeni care dirijează bani grei ca să-și satisfacă atât el cât și toți ca el poftele. Păcat că oameni talentați și inteligenți cad în păcatul homosexualității. Dar și mai dureros este că biserica a început să accepte acest lucru ca fiind normal 😦

  • rodi
   mai 14, 2017 @ 21:32:46

   asa este. E si mai trist ca bisericile accepta imoralitate de tot felulin tarile straine. Dumnezeu sa pazeasca bisericile noastre (romane)…

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: