MI-A FOST DOR DE TINE!… de George Alexander

Dumnezeu ne caută uneori, dar noi suntem foarte ocupați… Cumpărăm şi vindem iluzii. Aruncăm vina orbeşte pe alții. Nu ne mai pasă aproape de nimeni şi de nimic. Suntem total absenți.

Nu cred că Dumnezeu vrea să ne vadă resemnându-ne!… Cum, oare, ne-ar putea El spune?!…

“Resemnează-te, fiul meu/fiica mea, dacă ajungi în punctul în care te întâlneşti cu moartea! Uită de copiii tăi! Pleacă-ți capul! Nu te simți vinovat dacă îi laşi să moară în lagărele lor! În spitalele de psihiatrie experimentală!”

Huiduit de celebrități şi urât de multă lume, Dumnezeu bate smerit la uşa fiecăruia să ne spună că… DRAGOSTEA ÎNTRECE URA.

Dumnezeu ne caută uneori, dar noi suntem foarte ocupați… Cumpărăm şi vindem iluzii. Aruncăm vina orbeşte pe alții. Nu ne mai pasă aproape de nimeni şi de nimic. Suntem total absenți.

Stăm pe o margine de prăpastie. Dacă nu ne implicăm, dacă nu ieşim în stradă UNII PENTRU ALȚII, vom deveni o masă amorfă, lascivă, uşor de manevrat.
Ne vom pierde copiii însă, abandonați la rândul nostru!…
Credeți sau nu, dar răul va veni şi la noi într-o zi dacă stăm cu brațele încrucişate.

Azi este Camelia Smicală. Claudia Racolța. Andreia Brădeanu. Avramescu-Cruz. Andi Davidescu. Dina Stelica. Mara Fortu. Hermina Gheorghe. Eliza Kolkza. Irina Bucur. Elena Căpitănița. Dumitru Munteanu. Mirabella Peter. Zamfira Stanciu. Ana Maria Nedelcu…
Şi mulți alții care (încă) nu îndrăznesc să vorbească în public despre dramele lor…
Din Europa până în SUA, lumea este parcă împânzită cu morminte româneşti…

Astăzi sunt ei. Mâine, poate, eu sau tu!

Şi, atunci, ce ne rămâne de făcut?

Nu cred că Dumnezeu vrea să ne vadă resemnându-ne!…

Dumnezeu bate smerit la uşa fiecăruia… Dumnezeu ne caută aievea uneori… Dacă nu avem conducători ca să ne apere copiii, dacă mai toți sunt vânduți!, vom ieşi toți în stradă, solidari cu fiecare părinte care suferă, ca să-i spunem fiecărui copil părăsit, MI-A FOST DOR DE TINE!

Dacă alții sunt laşi, noi NU! Copiii noştri trebuie să ştie că noi luptăm pentru ei!

21 mai 2017, ora 13.00: vom ieşi toți în stradă, solidari cu fiecare părinte care suferă, ca să-i spunem fiecărui copil părăsit, MI-A FOST DOR DE TINE!

3 comentarii (+add yours?)

  1. octavpelin
    mai 17, 2017 @ 02:16:57

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

  2. mike
    mai 28, 2017 @ 13:19:38

    Daca sunteti cumva in vacanta –va urez un sejur binecuvintat– Totusi ,stagnarea ma pus pe ginduri– Sper sa nu fie vorba de ceva imbolnaviri sau ceva rau – Dumnezeu sa va poarte in carul Sau de biruinta – Va doresc tot binele – God bless your family– Toti avem nevoie de protectia Lui Dumnezeu – iar noi nu trebuie sa fim,, absenti” la durerea altora!!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: