Cofetarului Creștin din Colorado i s-a cerut acum să facă un tort care  să sărbătorească ziua de naștere a lui Satan

FOTO via Permasil.com

Cofetarul creștin din Colorado, care a fost dat în judecată pentru refuzul de a face un tort pentru un cuplu de același sex, I s-a cerut să creeze un tort care  să sărbătorească ziua de naștere a lui Satan.

„Aș dori să primesc in preț la un tort de ziua de naștere, pentru un eveniment special”, a spus cererea de e-mail a brutarului Jack Phillips, trimisă pe 30 septembrie.

„Este un tort care este religios în temă și din moment ce religia este o clasă protejată, sper că veți coace cu bucurie acest tort. După cum vedeți, tortul de ziua de naștere în chestiune este sărbătorirea zilei de naștere a lui Lucifer sau, de asemenea, este cunoscut Satan, care sa născut ca Satan când a fost aruncat din cer de Dumnezeu „.

Cererea solicita o cotatie de pret pentru tort, care includea si o „cruce cu capul in jos”, sub capul lui Lucifer.

Phillips, proprietar al Masterpiece Cakeshop, are un proces în fața Curții Supreme a Statelor Unite.

Anterior, Phillips a refuzat să facă un tort de nuntă pentru recepția căsătoriei unui cuplu de același sex. El a fost găsit vinovat de discriminare de către o agenție de stat din Colorado și instanțele judecătorești.

Phillips a spus că nu poate să creeze prăjituri care implică vrăjitorie și sexualitate explicită.
„Solicitarea lui Jack de a face un tort de sărbătorire a lui Satan dovedește pericolul de a folosi astfel de legi pentru a forța oamenii din profesia artistică să creeze opere de artă care le încalcă convingerile”, a declarat Jeremy Tedesco, consilier senior al Alianței Apărării Libertății, pentru The Daily Semnal.

Cineva a cerut, de asemenea, ca Phillips să facă un al doilea tort tematic Satan, care ar arăta că Satana fumează mariuana.

http://www.christianheadlines.com/blog/colorado-christian-baker-now-asked-to-make-birthday-cake-for-satan.html

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: