George Soros a transferat 18 miliarde de dolari din conturile sale în cele ale Fundației Open Society

sorosmap

Ca sa-si asigure succesul fundatiei Open Society, miliardarul George Soros a transferat 19 miliarde din cele 24 de miliarde ale (averea sa totala) ca ele sa lupte pentru scopurile stabilite de el, neavand incredere (probabil) nici in fiul sau sa administreze aceasta avere uriasa dupa dorintele tatalui sau.

Si care sunt cauzele principale ale lui George Soros, pe langa profitul sau ca rezultat al miscarilor si al crizei rmigrantilor din Europa: Acum trei ani cand Curtea Suprema a legalizat casatoriile gay, ca sa asigure ca miscarea LGBT va continua sa militeze pentru noi drepturi, fundatia lui George Soros a dedicat 2,7 milioane de dolari cauzei.

-In Ianuarie 2017 – Dupa ce a fost sustinatorul partidului Democrat si a lui Hillary Clinton la alegerile din Noiembrie 2016, in Ianuarie 2017 miliardarul pro-avort a inițiat o campanie de anulare a legislație pro-viață în peste 40 de state din întreaga lume.

Potrivit Digi 24: George Soros, care și-a construit averea printr-o serie de tranzacții financiare faimoase, pariind împotriva guvernelor în momente de criză, a transferat o bună parte din averea de 25 miliarde de dolari către fundația înființată de el. Open Society Foundations a devenit astfel un gigant al fundațiilor. Cu acești bani în conturi, fundația este a doua cea mai bogată din SUA, după Fundația Bill and Melinda Gates. Miliardarul controlează fundația printr-un comitet, fiind președintele acestuia.

Potrivit The Wall Street Journal, George Soros nu intenționează să facă tranzacții cu acești bani, el având un cont privat dedicat. De altfel, menționează sursa citată, el pierdut bani din acest fond după ce a pariat că bursele se vor prăbuși după alegerea lui Donald Trump ca președinte. (DIGI 24)

Citeste si – România în planul Obama-Soros de preluare a migranților

 

Reclame

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: