Forțele Aeriene ale Armatei Americane pedepsesc colonelul care a refuzat să afirme căsătoria homosexuală

 

Forța Aerienă  a Armatei americane, a pedepsit un colonel cu decorații  de înaltă distincție și foarte respectat, după ce a refuzat să afirme în mod public soțul / soția de același sex al unui subordonat care urmează sa se retragă.

Col. Leland Bohannon, care era pe punctul de a fi promovat la grad de general de o stea, a fost suspendat de la comandă și i-au fost pronunțate ordine, recomandânduise să nu fie promovat.

„Este probabil ca cariera sa să se termine și probabil că va trebui să se retragă în calitate de colonel, în loc de general”, a declarat procurorul Michael Berry, de la Institutul First Liberty, la emisiunea Todd Starnes.

 
Institutul First Liberty, una dintre cele mai proeminente firme de avocatură pentru libertatea religioasă a națiunii, reprezintă pe militarul distins.
„Acest lucru trimite un mesaj clar – dacă nu aveți punctul de vedere politic corect, nu sunteți bineveniți în armată”, a spus Berry. „Armata nu mai este un loc al diversității și al incluziunii dacă sunteți o persoană care deține o credință tradițională în căsătorie”.
https://www.toddstarnes.com/column/air-force-punishes-colonel-who-refused-to-affirm-gay-marriage

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: