VIDEO Vineri – Festivalul Sperantei cu Will Graham – Evanghelizare Sala Polivalenta Cluj-Napoca

VIDEO de la PROGRAMUL de SAMBATA seara aici 

VA URMA VIDEO de la PROGRAMUL de DUMINICA aici

Sâmbătă, 21 octombrie, vom sta din nou înaintea Domnului, uniți în duh de închinare. Sala Polivalentă Cluj-Napoca

Will Graham va transmite mesajul speranței în Isus Hristos pentru o nouă generație de români, la 32 de ani de la vizita istorică a bunicului său, Billy Graham, în țara noastră.

Pe scenă va urca, printre alții, și Aaron Shust, aflat de asemenea pentru prima dată în România. (Hope Celebration Cluj-Napoca)

VIDEO Vineri seara by Nelu Ardelean :

YOUTUBE

11 comentarii (+add yours?)

 1. dininimapentrutine
  oct. 21, 2017 @ 03:11:33

  A republicat asta pe Ciprian Barsan.

 2. Silviu
  oct. 21, 2017 @ 15:52:48

  Marturie – cum mi-a vorbit Domnul l-a Festivalul Sperantei cu Will Graham – Cluj 2017.
  Mi-am invitat profesorul la Festivalul Sperantei, la Cluj… in timpul programului, in timp unei cantari de cor profesorul mi-a zis: Toti zic ca Hristos e aici, evident, nu se vede… eu nu-L vad… se repeta ca-I simt prezenta, nici asta nu simt, simt doar rusine cum oamenii isi permit sa evoce prezenta lui Dumnezeu pintr-o expunre, aparent necontrolata, de sentimente si instincte umane ce se descatuseaza in diverse manifestari, totul intr-o admosfera ce pune in fata, dupa modelul concertelor laice, prin lumina reflectiarelor artistii si oratorii… o atmosfera intunecata si tranchilizanta, ce se presupune ca este o manifestare sacra, dedicata in cinstea Zeului Suprem.
  Am doua intrebari, daca Zeul este aici, de ce nu facem liniste inaintea lui si nu-L lasam pe El sa se vada?! mentinand pretentia ca este aici si vorbeste…
  A doua, daca nu spuneati ca vin americani, muzicienii, oratorii, etc., daca ziceati simplu, mergem sa intalnim pe Isus, oare erati in seara aceasta macar 25%, din cati sunteti?
  Dragul meu, nu vreau sa te insult sau dezamagesc, aici oameni nu s-au adunat sa se intalneasca cu Dumnezeu in persoana, chiar nu au venit pentru aceasta, nu cred ca literalmente il vor intalni, aici oameni s-au adunat pentru oameni… totul e concentrat pe om. Divinitatea si manifestarea sacra fiind doar un pretext care-l pune pe oameni in rolul de actor principal… este despre si pentru om.
  A stat cca. 50 minute, fara sa mai zica nimic si apoi mi-a spus, oameni au nevoie de Dumnezeu, nu de oameni… m-a salutat, s-a ridicat si a plecat.
  Imi este rusine, dar, recunosc, in aceasta seara Dumnezeu mi-a vorbit mie prin acest om care nu este nascut din nou. Analizandu-ma, in urma a celor intamplate, da, am invitat omul la oameni si asteptarile mele, poate inconstient, erau tot de la oameni.
  Dumnezeu sa dea si ajute sa fiu singurul in acesta situatie…
  Doamne ai mila de mine pacatosul! 😦

  • Avram
   oct. 21, 2017 @ 23:56:16

   Silviu
   Cum ar fi vrut acest profesor sa-l vada pe Dumnezeu? Oamenii s-au adunat acolo sa vorbeasca despre Dumnezeu si sa aiba partasie laolalta. Zeii se gasesc numai la pagani. Sa ne rugam lui Dumnezeu ca mai devreme sau mai tarziu, Cuvantul care s-a vestit la acest festival,sa patrunda la inima acestui om. God bless you.

   • Nana Arpy
    oct. 22, 2017 @ 16:04:38

    Acelui profesor i as raspunde cu 1 Corinteni 2 Cât despre mine, fraţilor, când am venit la voi, n-am venit să vă vestesc taina lui Dumnezeu cu o vorbire sau înţelepciune strălucită. 2 Căci n-am avut de gând să ştiu între voi altceva decât pe Isus Hristos, şi pe El răstignit. 3 Eu însumi, când am venit în mijlocul vostru, am fost slab, fricos şi plin de cutremur. 4 Şi învăţătura şi propovăduirea mea nu stăteau în vorbirile înduplecătoare ale înţelepciunii, ci într-o dovadă dată de Duhul şi de putere, 5 pentru ca credinţa voastră să fie întemeiată nu pe înţelepciunea oamenilor, ci pe puterea lui Dumnezeu. 6 Totuşi ceea ce propovăduim noi printre cei desăvârşiţi este o înţelepciune, dar nu a veacului acestuia, nici a fruntaşilor veacului acestuia, care vor fi nimiciţi. 7 Noi propovăduim înţelepciunea lui Dumnezeu, cea tainică şi ţinută ascunsă, pe care o rânduise Dumnezeu, spre slava noastră, mai înainte de veci, 8 şi pe care n-a cunoscut-o niciunul din fruntaşii veacului acestuia; căci, dacă ar fi cunoscut-o, n-ar fi răstignit pe Domnul slavei. 9 Dar, după cum este scris: „Lucruri pe care ochiul nu le-a văzut, urechea nu le-a auzit şi la inima omului nu s-au suit, aşa sunt lucrurile pe care le-a pregătit Dumnezeu pentru cei ce-L iubesc.” 10 Nouă însă Dumnezeu ni le-a descoperit prin Duhul Său. Căci Duhul cercetează totul, chiar şi lucrurile adânci ale lui Dumnezeu. 11 În adevăr, cine dintre oameni cunoaşte lucrurile omului, afară de duhul omului, care este în el? Tot aşa, nimeni nu cunoaşte lucrurile lui Dumnezeu afară de Duhul lui Dumnezeu. 12 Şi noi n-am primit duhul lumii, ci Duhul care vine de la Dumnezeu, ca să putem cunoaşte lucrurile pe care ni le-a dat Dumnezeu prin harul Său. 13 Şi vorbim despre ele nu cu vorbiri învăţate de la înţelepciunea omenească, ci cu vorbiri învăţate de la Duhul Sfânt, întrebuinţând o vorbire duhovnicească pentru lucrurile duhovniceşti. 14 Dar omul firesc nu primeşte lucrurile Duhului lui Dumnezeu, căci pentru el sunt o nebunie, şi nici nu le poate înţelege, pentru că trebuie judecate duhovniceşte. 15 Omul duhovnicesc, dimpotrivă, poate să judece totul şi el însuşi nu poate fi judecat de nimeni. 16 Căci „cine a cunoscut gândul Domnului, ca să-I poată da învăţătură?” Noi însă avem gândul lui Hristos.

   • Nana Arpy
    oct. 22, 2017 @ 16:31:59

    Acesti oameni cu care ma identific nu s au adunat pentru oameni sau sa slaveasca oamenii. In primul rand ne am adunat sa marturisim si sa facem cunoscut Evanghelia Lui Dumnezeu CARE este puterea Lui Dumnezeu pe care fruntasii acestui veac nu l au cunoscut (inclusiv acest distins profesor si adeptii lui inclusiv de pe aceasta pagina care il aproba). In al doilea rand tot ce s a facut, fiecare care s a implicat a renuntat la timpul lui, comfortul lui, energia lui. Cu ce scop? Ca sa facem cunoscut Numele Lui Dumnezeu intr o societate care I a intors spatele. Mi au lasat un gust amar aceste comentarii si atitudinea acelui profesor

 3. Nana Arpy
  oct. 21, 2017 @ 19:51:58

  Ati revenit. In sfarsit. De atatea ori v am scris si am ramas fara raspuns

 4. silvia
  oct. 22, 2017 @ 00:59:21

  SILVIU, profesorul tau a avut o perceptie clara .Acolo n-a fost Duhul Sfant ci exact cum a spus profesorul o dedicare zeului suprem.Tristetea mare este ca NUMELE Sfant al Domnului aclamat intr-un duh strain.

  • Avram
   oct. 22, 2017 @ 01:42:37

   silvia
   Ai fost prezenta la acel festival? Sau l-ai vazut pe internet? Concluzia la care ai ajuns este una trista si dureroasa -„aclamat intr-un duh strain”?

  • Nana Arpy
   oct. 22, 2017 @ 15:31:44

   Total gresit ceea ce scrieti, dar nu toti vor sa si deschida ochii, imi pare nespus de rau sa invocati un duh strain. Ceeace stiu ca am cantat pentru Dumnezeu si pt tot ce a facut prin Domnul Isus. E dureros ceea ce afirmati. Nu mi ramane decat sa I dau slava la Dumnezeul meu viu indiferent cu ce cuvinte rauatacioase aruncati

 5. Trackback: LIVE ACUM – Duminica Festivalul Sperantei cu Will Graham – Cluj-Napoca | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: