Deputatul Daniel Gheorghe – Am privit absolut uluit să văd cum in manualele alternative de istorie, destinate elevilor români, se acordă un rol mai important islamului decât creștinismului

Cel mai bun remediu este o propunere legislativă de modificare a Legii Educației! Voi face acest demers.

Am privit absolut uluit să văd cum in manualele alternative de istorie, destinate elevilor români, se acordă un rol mai important islamului decât creștinismului.

Deci sunt unii care in România au impresia că pentru copilul român este mai importantă cunoașterea istoriei islamice decât a istoriei creștinismului.

Nu știu care este tratamentul exact pentru intoxicarea cu corectitudine politică dar sunt convins că ofensiva brigăzilor roșii ale revoluției culturale poate fi frânata. Istoria nu poate fi lăsată pe mâna activiștilor progresisti ori pe cea a diletanților care produc manuale la kilogram.

Cel mai bun remediu este o propunere legislativă de modificare a Legii Educației! Voi face acest demers, acum, la 100 de ani de la Marea Unire, în momentul în care valorile naționale și simțul identitar trebuie să redevină parte integrantă din educație, o educație cu adevărat națională și necontaminata de nicio ideologie!

Daniel Gheorghe

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: