Două Biserici din Australia au fost vandalizate de suporterii homosexuali înainte de votarea legalizării căsătoriilor gay

Două biserici din Australia au fost vandalizate de susținătorii căsătoriilor de homosexuali. Astfel de conflicte au devenit tot mai frecvente în Australia, deoarece țara se află în mijlocul deciziei de a legaliza sau nu căsătoria între persoane de același sex.

Cei care au comis vandalismul i-au numit pe aceia care au o viziune tradițională asupra căsătoriei „bigoți”, care ar trebui să fie „răstigniți”. Ei au scris cu spray cu vopsea  pe pereti  ” Rastigniti pe cei care voteaza „Nu” De asemenea, făptașii au desenat o zvastică pe peretii bisericii.

Pe langă acest vandalism, o femeie care susține o viziune tradițională a căsătoriei a primit amenințări cu moartea și o altă femeie creștină și-a pierdut slujba pentru că și-a exprimat opoziția față de schimbarea definiției căsătoriei.

Australia desfășoară în prezent un referendum cu privire la legalizarea căsătoriei între persoane de același sex. Locuitorii australieni participă la un sondaj de opinie cu privire la problema care trebuie încheiată până la 7 noiembrie 2017, după care se va cântări sprijinul pentru schimbarea definiției căsătoriei cu cupluri de același sex.

Pastorul David O’Brien, pastor al Bisericii Baptiste Waverly, una dintre bisericile vandalizate, a declarat că incidentul a fost „tulburător și îngrijorător”.

SURSA – http://www.christianheadlines.com/blog/churches-vandalized-by-gay-marriage-supporters-ahead-of-legalization-vote.html

Pozele de la LifeSite

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: