Pasagerii din Wimbledon au fugit din tren cuprinși de panică când un om a citit din Biblie cu voce tare

FOTO BBC.com

Călătorii s-au speriat când omul a început să spună si că „moartea nu este sfârșitul”…..

Pasagerii au forțat să deschidă ușile într-un tren plin, în timpul orelor de vârf și au iesit din el, si  s-au urcat pe șinele căii ferate după ce au intrat în „panică ” în timp ce se aflau în vagoane.

S-a întâmplat în stația Wimbledon din sud-vestul Londrei, la ora 08:30, când un bărbat a început să citească versete  din Biblie cu voce tare.

Călătorii s-au speriat când omul a început să spună si că „moartea nu este sfârșitul”, a spus un călător.
Liniile de current electric al stației de cale ferată au fost tăiate în timp ce pasagerii „s-au auto evacuat”, a spus poliția.

Trenurile de pe traseu au fost întrerupte timp de aproape 12 ore, dar în prezent funcționează normal.
Ian, care era în tren, a spus că citirea din Biblie a omului a produs o „agitație” și o  „îmbulzeală„.

El a spus că cineva la rugat pe om să nu mai vorbească „pentru că sperie oamenii” și „bărbatul s-a oprit și a stat în picioare ținând capul aplecat”.

Trenul călătorea între Shepperton și Londra Waterloo. Poliția britanică de transport (BTP) a spus că nu au fost făcute arestări.

Un purtător de cuvânt al rețelei Rail Network a declarat că niciun pasager sau personal de tren nu au fost răniți, dar vor continua să se înregistreze „întârzieri semnificative” în serviciile din și dinspre Waterloo.

2 comentarii (+add yours?)

 1. GHITA LAVRIC
  oct. 25, 2017 @ 23:39:03

  Nu am putut intelege cu adevarat care a fost motivatia panicarii, citindu-se despre moarte a fost interpretat de cineva care a zvonit si creat panica ca pregatire pentru moarte si ar urma un posibil atentat terorist care ar urma, ..a fost o revolta de protest fata de religie si citirea Bibliei,… o deranjare prin gadilarea urechilor, sau au fost miscati de Duhul Domnului,ceea ce ar fi imbucurator…. convinsi de pacate si mustrari de cuget ca pe timpul lui Pavel,,Dar, pe cand vorbea Pavel despre neprihanire, despre infranare si despre judecata viitoare, Felix, ingrozit, a zis: „De asta data, du-te; cand voi mai avea prilej, te voi chema.” (Fapt.24:25)..Sau au fost din toate cate ceva, si reactiile au fost impartite si amestecate la oameni provocate in lant, caci vedeti desi cuvantul ,,panica” este cu ghilimele depinde de analiza reporterilor daca au privit doar prin prisma efectelor sociale si deranj si nu ca o analiza a reactilor spirituale, depinde si de la cine s-a luat interviuri, posibil sa fi fost mai multe categorii de ingroziti, si sentimente amestecate in sufletele multora, fiind pusi sa aleaga intre pocainta si sfidare…oricum a fost ceva ce merita studiat si de pe alte pagini, caci la BBC nu pare concludent…,

  • rodi
   oct. 26, 2017 @ 00:09:34

   Se pare ca englezii nu mai cunosc Biblia. Acesta ar fi un motiv care i-a facut pe acesti oameni sa fuga afara din tren.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: