Cătălin Vasile s-a întîlnit cu directorul de la SAT 7 – Când a fost ultima dată când mergând la biserică aţi găsit un dispozitiv exploziv sub bancă?

Când a fost ultima dată când mergând la biserică aţi găsit un dispozitiv exploziv sub bancă ? Când aţi cântat si v-aţi rugat împreună cu restul bisericii păziti de soldaţi ?

Astăzi în ultima zi a MEDIAlliance International Summit am avut harul de a mă ruga pentru creştinii persecutaţi din Egipt şi Orientul Mijlociu şi mai ales pentru SAT 7, singura televiziune creştină prin care Evanghelia este transmisă în acest mediu ostil creştinilor.

Am avut marea binecuvântare să petrec câteva zile cu Albert Fawzi, directorul executiv al SAT 7 şi am dorit să-l încurajez dar în schimb credinţa şi dedicarea lui m-a încurajat pe mine.
Voi continua să mă rog pentru SAT 7 şi pentru creştinii persecutaţi din Egipt şi din Orientul Mijlociu.

Catalin Vasile — cu Albert Fawzi.

~~~~~

Mai multe informatii despre SAT 7 dintr-un articol postat cu doi ani in urma –

SAT-7 Turk Canalul Crestin de Televiziune pentru Orientul mijlociu si Africa de Nord transmite 24 / 24 de ore, acum si in Turcia

Turcia – Vin stiri miraculoase din Orientul Mijlociu. Programe crestine vor fi acum transmise la televiziunea controlata de guvernul turc.

Turksat 4A este cel mai popular satelit de televiziune din Turcia la care au acces peste 50 de milioane de telespectatori. Incepand cu anul acesta, programe produse de  SAT-7 – un canal de televiziune crestin prin satelit, ce transmite in Orientul Mijlociu si Africa de Nord si Asia Centrala- va fi transmis pe primul si singurul  canal crestin Turksat 4A.

Pana acum, SAT-7 TURK a transmis numai pe alte canale SAT-7 . Mai recent, a inceput sa transmita 24 de ore, 7 zile pe saptamana pe internet, ajungand  insa la o audienta destul de limitata.

Suntem coplestiti si credem ca acesta este cu adevarat un miracol ca noi in sfarsit sa putem transmite pe Turksat, a spus Melih Ekener , care este directorul Executiv al canalului Sat-7 TURK.

,,Noi am sperat, am visat si am anticipat rugandu-ne aceasta lansare de cand aceasta statie a inceput sa transmita pe SAT-7 ARABIC in anul 2006. Este un adevarat miracol si noi suntem foarte multumitori lui Dumnezeu pentru ceea ce El a facut.”

SERVIM PESTE 150 DE MII DE CRESTINI

Crestinismul are radacini adanci in istoria Turciei. Din nefericire, aceasta este de multe ori nebagata in seama si multi oameni au fost hraniti cu dezinformatii si au conceptii gresite despre Christos, crestinism si influenta importanta din istoria de mai devreme a Turciei.

Ekener spune ca astazi sunt pe la 150 de mii de crestini in Turcia. Un canal de televiziune facut pentru crestinii turci, de catre crestinii turci, nu ar fi fost posibil cu zece ani in urma.

,,Pentru cei ce nu cunosc contextul si istoria Turciei, nu ar parea a fi un moment istoric, dar acesta este intr-adevar,” a notat Ekener.

,,Aceasta arata cat de mult s-a schimbat Turcia si chiar in mijlocul acestor stiri de multe ori tulburatoare ce le citim despre Turcia, se intampla si unele lucruri mari.”

Guvernul a jucat un rol important pentru ca aceasta sa fie posibil, a adaugat Ekener.

,,Aceasta nu ar fi fost posibil fara ca autoritatile turcesti sa-si ia timp si sa aiba interesul de a se implica cu crestinii si sa accepte cererile noastre pentru ne da acces la un satelit oficial al statului,” a explicat el.

,,Noi dam laude lui Dumnezeu pentru aceste momente. Ne bucuram de decizia autoritatilor turcesti si ne alaturam toturor crestinilor din Turcia de a da multumiri pentru aceast eveniment istoric.”

MANA LUI DUMNEZEU

Doctorul Terence Ascott, fondatorul si seful executiv al lui SAT-7, este si el impresionat de aceste evenimente emotionante.

..Asa de multe lucruri au cazut in loc intr-un mod miraculos in ultimele luni, incat este imposibil ca sa nu vezi mana lui Dumnezeu la lucru in a facilita inceputul lui SAT-7 TURK, transmitand pe Turksat,” a spus el.

,,Noi dam laude lui Dumnezeu pentru acest eveniment emotionant, si de asemenea recunoastem semnalul pe care acesta il transite lumii despre atitudinea pozitiva a autoritatilor turcesti catre crestini si alte minoritati din aceasta tara.”

Personalul de la SAT-7 TURK a produs peste 360 de ore de programe noi in anul 2014, dar este de asteptat ca acest numar sa creasca dramatic in anul 2015.

Traducere Blogul Agnus Dei – Articolul – https://www.mnnonline.org/news/turksat-4a-sat-7-turk/

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: