Trump si Halloween-ul

Photo by Carlos Barria/Reuters:

Trump si Halloweenul

Simion IoanășLa Casa Alba, Donald Trump, imparte bomboane de Halloween copiilor, totul impodobit in panza de paianjen si lilieci.

Vreau sa spun tuturor care si-au pus toata nadejdea in Trump, ca el nu este Dumnezeu, poate doar unii au facut un dumnezeu din el.

Sarbatoarea aceasta are de-a face cu moartea, demonii, crima, vampiri si intuneric. Este o sfidare la adresa Domnului care a invins moartea, a Inviat si a biruit pe cel rau, pe satana.

Multi imi vor spune ca a fost obligat de protocol ca sa faca aceste lucruri. Pot spune ca nu-i adevarat. Daca a platit atat de mult sa tina partea crestinilor si biblica in probleme de minoritati, in probleme de avort, in probleme legate de Israel si multe altele, cu siguranta ca putea sa stea drept si in acest caz.

Trump, am vazut de la inceput ca nu-i omul perfect, ca are probleme de caracter si e imprevizibil, insa altul mai bun nu era care sa fie ales.

Problema o sa apara la cei care si-au pus nadejdea in oameni si si-o pun, avem datoria sa ne rugam pentru acest presedinte, insa sa nu facem prostia sa-l credem un dumnezeu pe pamant si sa ne punem nadejdea in el. Este om, are natura pacatoasa in el si poate dezamagi cand ne simtim mai in siguranta.

Sa ne incredem in Domnul insa, Cel care niciodata nu va privi lucrurile sau le va rezolva dupa standarde corupte si pacatoase, ci intotdeauna o sa lucreze dupa Dreptatea Lui, prin Standardul Sfinteniei Lui si avand in vedere Jertfa minunata pe care a platit-o pentru noi pacatosii la Golgota.

 

SURSA – https://paginacrestina.wordpress.com/2017/10/31/trump-si-halloweenul/

4 comentarii (+add yours?)

 1. Luc
  oct. 31, 2017 @ 18:31:15

  Trump este un sustinator al crestinismului nu si un practicant. Absolut deloc facand parte la o dezlantuire satanica. In rest, oricum America si lumea nu a vazut un asemenea presedinte, un om normal si pentru oameni, de la John F. Kennedy pana in prezent! Realitatea.

  • rodi
   oct. 31, 2017 @ 22:20:15

   Luc, exista o diferenta de opinie aici. Si cand faci afirmatii despre JFK, daca te inteleg eu bine, ca il crezi un presedinte bun, inseamna ca nu cunosti viata lui deloc. Sarbatprirea Halloween-ului la Casa Alba este un protocol vechi din 1958 cand a fost Eisenhower presedinte. nu s-a stiut originra acestei sarbatori pana in ultimii ani si asta din cauza ca avem internet si aflam orice dorim sa aflam despre orice. Si in ziua de astazi sunt destui care nu cunosc originea acestei ‘sarbatori’, sa avem rabdare cu cei nestiutori si sa nu ne grabim noi sa simpartim oameni in rai sau iad dupa ce vedem noi. Si sa nu vorbim atat de usor de un cap de stat pe care Dumnezeu l-a folosit deja pentru binele crestinilor (vrzi ajutorarea crestinilor persecutati si lupta contra avortuli..) ci sa ne rugam ca Dumnezeu sa-l lumineze si sa i se descopere mai indeaproape.

 2. octavpelin
  nov. 01, 2017 @ 03:31:18

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 3. Maria
  nov. 05, 2017 @ 22:43:41

  In state e un lucru obisnuit sa sarbatoresti haloween. Chiar si printre crestinii “conservatori” sa ii numesc asa. Eu cand spun cuiva ca nu sarbatoresc se uita la mine de parca tocmai am cazut de pe Marte… si imi compatimesc copiii ca nu ii las sa mearga trick or treat…

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: