Daniel Popescu – fragment din cartea „Iubirea înseamnă mai mult decat cuvinte”

Pe vremea când eram îndrăgostit..

Așa cum v-am promis, vă dăruiesc câteva cuvinte din cartea „Iubirea înseamnă mai mult decat cuvinte” :

„Nu reușeam să ne mai vedem separați unul de celălalt și am considerat că nu trebuie să mai pierdem vremea, ci pașii noștri să ajungă cât mai repede la altar. Însă trebuia să-i obișnuim pe părinții Magdei cu ideea că ea are un prieten și va urma să se căsătorească. Astfel că, începând cu luna ianuarie 2012, pentru a afla reacția lor față de subiect, am rugat-o pe sora Magdei să spună în prezența părinților că Magda are un prieten și se va căsători, asigurându-se că ambii părinți vor auzi.

Mama Magdei m-a iubit si nu se opunea relației noastre de prietenie și căsătoriei, am avut bucuria de a mă înțelege foarte bine cu ea. De partea cealaltă, tatăl Magdei s-a arătat contrar acestei idei și nu înțelegeam de ce, din moment ce nu ne văzusem niciodată și nu vorbisem unul cu altul; nu știam cu ce am greșit în a începe o relație de prietenie cu Magda. Așadar, i-a cerut Magdei să fie ascultătoare la cererea lui și să nu îi aducă supărare.
Cu toate că am fi putut trece peste cuvântul său de părinte și să ne căsătorim liniștiți, am considerat că este mai bine să sperăm într-o viitoare înțelegere odată cu trecerea timpului. Ne doream foarte mult ca el să o conducă pe Magda la altar și să avem binecuvântarea sa.

Era greu pentru noi să depășim acest obstacol și nu știam cum să procedăm.
I-am povestit fratelui Ianovici prin ce trecem și el a decis să se unească cu noi în post și rugăciune. De fiecare dată când ne întâlneam cu dumnealui la biserica ne încuraja, spunându-ne: „Mai este puțin și Domnul ne va da biruință. Voi veți vedea și veți mărturisi!“

🔴 Cei care doriți cartea vă rog să trimiteți datele în e-mailul meu: 🔺daniel15popescu@gmail.com
– Nume dvs complet ✔️
– Adresa exactă (stradă, număr, bloc, etaj, oraș, etc) 📬
– 📞Numărul dvs de telefon
Dacă ați trimis deja, vă mulțumesc în numele Domnului. Comanda va fi preluată!

Cu ajutorul lui Dumnezeu mă gândesc la o variantă măcar în format electronic să poată ajunge în diaspora. Vă voi anunța pe parcurs, pana atunci va rog distribuiti.
Cu doata dragostea,
Daniel Popescu.

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: