Timișoara Știri – Puneți înapoi crucile de pe Catedrala Banatului! În mod scandalos, un eveniment cu pretenții atentează grav la identitatea Timișoarei

Timișoara Știri – Puneți înapoi crucile de pe Catedrala Banatului! FOTO Petre Irimuș

BCR, Primăria Timișoara, Ordinul Arhitecților din România, stimate doamne, domnișoare și stimați domni, asta înseamnă ”Upgrade My City”, să fie șterse crucile de pe Catedrala Mitropolitană a Banatului? Cine își permite să atenteze la identitatea Timișoarei?

Timișoara Știri – articol scris de Petre Irimuș:

Pe scurt, ca să nu vă plictisesc, este vorba despre ”Programul Upgrade My City”, o serie de conferințe care se vor desfășura în Sala Multifuncțională a Comsiliului Județean Timiș, pe parcursul cărora mai multe persoane importante, unele cu nume sonore, vor dezbate teme interesante despre ”exemple şi resurse pentru ca societatea civilă să devină mai activă şi să genereze soluţii pentru diferite probleme din comunitate”, cel puțin așa susțin organizatorii.

Aparent, un eveniment de înaltă ținută, cu teme nobile, vorbitori distinși și sponsori pe măsură, dacă ne gândim doar la BCR și Primăria Timișoara.

lucrurile au luat o turnură inacceptabilă. Cei cu programul au creat și o pagină a evenimentului pe Facebook, unde au folosit același afiș cu fotografia realizată de mine, dar grav alterată:

Știu că e greu de imaginat, dar indivizii respectivi au cutezat să șteargă din imagine crucile de pe clădirea simbol a Banatului!

Află mai mult – http://www.timisoarastiri.ro/puneti-inapoi-crucile-de-pe-catedrala-banatului-in-mod-scandalos-un-eveniment-cu-pretentii-atenteaza-grav-la-identitatea-timisoarei/

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: