Contul lui Mihai Gheorghiu a fost reactivat de Facebook

Administratorii i-au închis contul lui Mihai Gheorghiu pentru un motiv surprinzător

Citeste si – Facebook a închis contul președintelui Comitetului de inițiativă cetățenească privind revizuirea Constituției

După ce Facebook a șters o postare a paginii Referendum pentru România ce cuprindea conținutul tradus al proiectului de lege privind combaterea discriminării persoanelor LGBT pus în dezbaterea Parlamentului spaniol de cei de la PODEMOS, precedat de un scurt comentariu critic (ceva gen „proiect totalitar”), rețeaua de socializare a suspendat a doua zi și contul reprezentantului Coaliției pentru Familie, Mihai Gheorghiu, care postase din nou, de data aceasta pe pagina proprie, același proiect de lege, fără alt comentariu.

„Se pare că un element de conținut postat de tine nu respectă standardele comunității noastre. Ștergem postările care atacă persoanele pe baza rasei, etniei, naționalității, religiei, orientării sexuale, sexului sau dizabilității”, a fost mesajul transmis de rețeaua de socializare.

O astfel de acțiune nu face bine nimănui, fie activist, fie opozant, fie neutru și indiferent de orientarea sexuală, sex, rasă sau religie.

Mihai Gheorghiu, președintele „Coaliției pentru familiei”, spune că a primit înștiințarea din partea Facebook „după postarea proiectului de lege spaniol pentru protecția comunității LGBT”.

Conform „standardelor comunității Facebook” pe această rețea de socializare nu sunt tolerate mesajele ce conțin amenințări directe sau despre autovătămare, organizațiile ce desfășoară activități cu caracter terorist sau de crimă organizată, intimidarea și hărțuirea, atacurile la adresa persoanelor publice, activitățile ilegale, exploatarea și violența sexuală, comerțul cu bunurile ce au regim special (medicamente eliberate pe bază de rețetă, marijuana, arme de foc sau muniție).

În cele din urmă, contul lui Mihai Gheorghiu a fost reactivat de administratorii Facebook.

SURSA – https://www.activenews.ro/stiri-social/Continua-cenzura-din-partea-Facebook-Administratorii-i-au-inchis-contul-lui-Mihai-Gheorghiu-pentru-un-motiv-surprinzator-147230

Un comentariu (+add yours?)

  1. octavpelin
    nov. 06, 2017 @ 03:16:37

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: