Timișoara / Arad – Dumnezeu iubește România! 4 Noiembrie: “Ziua Națională de Evanghelizare” și “Rugăciune pentru națiune”.

Vă provoc să susțineți în rugăciune două evenimente care au loc astăzi: “Ziua Națională de Evanghelizare” și “Rugăciune pentru națiune”. Și în măsura în care puteți să vă implicați. Noi cei din Timișoara și din Lugoj vom fi astăzi pe străzi, în parcuri, prin sate și vom împărtăși Evanghelia lui Cristos. De la ora 9:00, se va pleca de la Biserica  Betel în mai multe sate misiune și în oraș în parcuri și Complexul studențesc. Între orele 15:00 -17:00, aproximativ 60 de tineri din Timișoara și Lugoj, coordonați de Ciprian Pleșa, vor împărtăși evanghelia în Lugoj. De la ora 18:00, tinerii din Timișoara vor sluji împreună cu cei din Lugoj la Biserica Harul. Nu uitați “Oricine poate ajunge la cineva, împreună putem ajunge la toată România!”
Dăcă sunteți din Arad sau din zonă veniți să fim parte la evenimentul “Rugăciune pentru națiune”, între orele 12.00-14.00. Vor participa peste 450 de fanfariști, din mai multe biserici și localități, inclusiv din Timișoara. Vom vorbi despre valorile în care credem, despre impactul Reformei protestante, vom susține Familia și ne vom ruga pentru România. Dumnezeu să binecuvânteze România!
Soli Deo Gloria!
Samy Tuțac
Sursa – http://www.baptist-tm.ro/dumnezeu-iubeste-romania/

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: