544. Ioan Szasz – De la iudeo-creștinism la neo-marxismul antihristic (2)

544. Ioan Szasz – De la iudeo-creștinism la neo-marxismul antihristic (2)

Vezi si – 543. Ioan Szasz – De la iudeo-creștinism la neo-marxismul antihristic (1)

NU PUTEM SA FIM IGNORANTI. NICI O COMUNITATE, NICI UN GRUP, NICI O INSTITUTIE NU MAI POATE SA AIBA O REACTIE LA CEEA CE SE INTAMPLA. SINGURA CARE MAI POATE SA STEA SI SA IMPLINEASCA INTR-UN FEL CEEA CE DUHUL SFANT ARE PENTRU BISERICA PENTRU CA NOI STIM CA UNUL DINTRE ROLURILE DUHULUI SFANT ASTAZI PE PAMANT ESTE SA LIMITEZE RAUL. SI ATUNCI, CUM ACTIONEAZA IN SOCIETATE SA LIMITEZE RAUL DECAT PRIN BISERICA? DE ACEEA, CRED CA BISERICA ESTE SINGURA COLECTIVITATE  CARE MAI POATE SA IA ATUTUDINE, CARE POATE SA MAI FACA O EVALUARE CORECTA SI SA REACTIONEZE INTR-UN ANUMIT FEL LA CEEA CE SE INTAMPLA.

CELE MAI MUSCATE TARI DE COMUNISM SUNT CELE DIN NORD AMERICA, IN MOD SPECIAL (NU ATAT STATELE UNITE CAT) CANADA. CANADA A AJUNS UN VARF DE LANCE A NEOMARXISMULUI, A COMUNISMULUI IN FORMA LUI ACTUALA. ASTAZI, IN CANADA, NU ESTI PROMOVAT DACA TE IMPOTRIVESTI ACESTUI CURENT. O SA VIN CU NISTE DATE FOARTE CONCRETE SI O SA VA INGROZITI LA IMAGINEA PE CARE O SA V-O PREZINT.

In urma cu un an si ceva, de fapt de aici a plecat tot interesul, am primit un telefon de la cineva care lucra in sistemul de protectie sociala din Canada. E un sistem foarte complex, bine pus la punct.  si foarte infiltrat in tot ceea ce inseamna viata sociala a Canadienilor. Si intrebarea a fost foarte provocatoare. Cel de la capatul firului m-a intrebat: Care este reactia bisericii la Bill 89? La legea 89- stiam, a produs o anumita tensiune aparitia acestei legi la care voi face referire imediat. Dar, am cazut pe ganduri: Care este reactia slujitorilor si a bisericii la o lege care spune in felul urmator si parafrasez ca sa va faceti o imagine pana unde s-a ajuns si  unde va conduce  daca lasam franele libere in societate. Unde se va ajunge in Romania  daca nu se ia atitudine cu aceasta directie.

In aceasta lege adoptata, devenita lege in provincia Ontario, spune in felul urmator: Daca un copil, nu conteaza varsta, vine acasa de la scoala unde sunt instigati, sunt incurajati chiar sa isi puna intrebarea cu privire la identiatea lor de gen si daca o fetita vine acasa  si spune: Eu ma simt baietel… Deci, fac o paranteza. Toata filosofia lor nu se bazeaza pe fapte, pe facts, se bazeaza pe feelings, adica pe simturi. Daca aceasta fetita sau acest baiat se simte ca este fetita sau fetita, baiat, parintii acasa nu se pun la dispozitia lui,  sa-i ofere toate conditiile sa traiasca, sa-l imbrace ca unui baiat, sa i se adreseze ca unui baiatsi te reclama la scoala ca nu ii dai curs pornirii lui, ai toate sansele sa nu se mai intoarca de la scoala, ci sa fie luat de guvern is sa fie crescut de guvern. Cu alte cuvinte, prin aceasta lege 89, guvernul a devenit propietar peste copiii Canadienilor. (Din primele 8 minute, mai sunt aprox 42 de minute)

Reclame

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: