Billy Graham a împlinit azi 99 de ani – O viață de slujire cu credincioșie (Poze / VIDEO)

”Mulți spun că nu vor nicio schimbare în viața lor. Scriptura spune că fără schimbarea pe care Dumnezeu o cere nu vom ajunge în cer”,  a afirmat Billy Graham, evanghelist. ”În anii pe care i-am trăit, când am fost bolnav și am fost în spital, am descoperit că există o pace în mine pe care nu o pot explica. Toți cei care Îl primesc ca Mântuitor pe Hristos pot să aibă această pace”, spunea Billy Graham, evanghelist. ”Eram membru al bisericii, dar nu-L cunoșteam cu adevărat pe Hristos. Am crescut într-un mediu creștin. Părinții mei erau creștini. În perioada adolescenței a venit în oraș evanghelistul Mordecai Ham. Îmi amintesc de seara în care am fost convins de păcatul meu și când s-a făcut chemarea la altar m-am dus. Am luat în serios relația mea cu Dumnezeu. Am venit înaintea Lui așa cum eram, cu toate păcatele mele, cu toate greșelile mele și Domnul m-a primit și m-a schimbat. El m-a schimbat în fiecare zi a vieții și nu am mai fost la fel”, a afirmat Billy Graham.”Știu că o să merg în cer. Sunt nerăbdător să ajung acolo datorită a ceea ce a făcut Isus pe cruce. El a murit pe cruce pentru noi, dar a fost înviat de Dumnezeu”. Billy Graham in 2014. (articol Agnus Dei)

Un alt mesaj al lui Billy Graham tradus de Agnus Dei:

Celebrul Evanghelist Billy Graham a spus că nu contează ce ai făcut în trecut, Dumnezeu poate schimba viitorul.

Graham scrie de multe ori o coloană in ziarul Kansas City Star, și în ultimul post, el scrie că, deși nu putem schimba trecutul nostru, putem să ne predam lui Dumnezeu și să-I lasam pe El să schimbe viitorul nostru.

„Nu lăsa rușinea sau teama, sau vinovăția, sau orice altceva sa te tina  de la Hristos. El te iubește și îți oferă iertare ca un dar, un dar pe care El  la plătit pentru noi cu prețul propriului Său sânge. Nici un păcat nu este mai presus de iertarea lui. Lăsați povara de vinovăție și rușine la poala crucii, ” scrie Graham, potrivit publicatiei crestine The Christian Post.

Evanghelistul continuă si spune că un pas important în restabilirea unei relații cu Dumnezeu este de a face parte dintr-o biserică. Afla mai mult aici – Billy Graham : Nu Lăsa ca Rușinea sau Frica să te Țină de la Cristos

Citeste si –

Amintiri cu Billy Graham la 99 de ani (VIDEO)

Billy Graham – pastorul Statelor Unite

Astazi a implinit 99 de ani. In primul video cativa pastori vorbesc despre Billy Graham, inclusiv cel care slujeste ca pastor lui Billy Graham in anii sai inaintati.

Billy Graham’s 99th Birthday – Notable Reflections

Billy Graham turned 99 on Nov. 7, 2017—which means he’s entering in his 100th year. Watch and share these notable reflections.

O predica de pe stadionul din Anaheim, California, anul 1985.

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: