Viorel Iuga – Evenimente de genul acesta ne fac să ne gândim mai atent la plecare

M-am tot gândit dacă să scriu şi ce să scriu. Explicaţii pentru evenimentul din First Baptist Church – Sutherland Springs? Cine le poate oferi şi cine are nevoie de ele? Încurajare? Cum va ajunge la ei? Mai bine ceva pentru noi, cei de aici. 

Ni se spune mereu că viaţa este trecătoare, dar nu credem toţi. Ni se repetă că singurul loc sigur sigur este în Mâna lui Dumnezeu, dar nu prea luăm în seamă. Evenimente de genul acesta:

1. Ne testează inima. Suntem alături de cei în suferinţă? Suntem gata să înălţăm măcar o rugăciune sinceră şi intensă pentru ei? Doar pentru cei de departe, ce trec prin tragedii sau şi pentru cei de lângă noi?

2. Ne îndeamnă să ne analizăm relaţiile. Îi preţuim pe cei dragi? Ne bucurăm de ei în fiecare zi? Le spunem cât de mult îi iubim? Îi ajutăm să aibă o relaţie bună cu Creatorul?

3. Ne fac să ne gândim mai atent la plecare. Suntem pregătiţi pentru plecarea noastră sau a celor dragi?
Indiferent câte întrebări se vor ridica şi câte explicaţii vor fi oferite, rămâne un singur adevăr, cel biblic. Când Îi aparţii lui Dumnezeu şi eşti într-o relaţie bună cu El, indiferent când, cum şi de unde are loc plecarea, destinaţia este sigură: Acasă!

Întăreşte relaţia ta şi a celor dragi cu Mântuitorul!

CITESTE si –

  1. Pastorul Bryan Holcombe, invitat să predice duminică dimineața, a murit împreuna cu alti 8 membrii ai familiei, în atacul armat asupra Bisericii Baptiste din Sutherland Springs, Texas
  2. Ucigașul care a ucis 26 de enoriași ai Bisericii Baptiste din Texas a fost un ateu militant care hărțuia creștinii pe Facebook.
  3. Socrii ucigașului din Texas frecventau First Baptist Church din Sutherland Springs, soacra era membră
  4. ATAC ARMAT la o biserică baptistă aproape de SAN ANTONIO, Texas – 27 de oameni au murit/VIDEO
  5. Mesajul lui Donald Trump după Atacul Armat în Biserica Baptistă din Sutherland Springs, Texas – 28 de morți și 24 de răniți (VIDEO)
  6. ATAC ARMAT UPDATE – Anabelle Pomeroy, 14 ani, fiica pastorului Frank Pomeroy, a murit in urma atacului armat asupra bisericii First Baptist Church din Sutherland Springs, Texas
  7. ‘Aceasta nu va opri Evanghelia lui Hristos. Aceasta nu va opri pe cei evlavioși care caută să-L slujească pe Domnul acolo’ – DECLARAȚIE Jim Richards, directorul executiv al Convenției Baptiștilor de Sud din Texas
  8. Interviu cu pastorul Ioan Stir din Texas despre atacul armat la Biserica din Sutherland Springs

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: