Coaliţia pentru Familie – COMUNICAT. Sâmbătă, 11 noiembrie 2017, Alianţa Evanghelică din România cheamă la Ambasada Finlandei cât mai mulți credincioși evanghelici pentru a sprijini, prin rugăciune și prezență, reîntregirea familiei Smicală

Coaliţia pentru Familie – COMUNICAT. Sâmbătă, 11 noiembrie 2017, Alianţa Evanghelică din România cheamă la Ambasada Finlandei cât mai mulți credincioși evanghelici pentru a sprijini, prin rugăciune și prezență, reîntregirea familiei Smicală

Biserica Domnului Isus Hristos din România și de pretutindeni are zi de zi misiunea de a proclama Evanghelia și, în același timp, de a-i apăra pe toți aceia care suferă de boală, sărăcie, nedreptate.
Ne-am unit, evanghelicii între noi dar și cu alte confesiuni creștine, pentru a lupta împotriva Barnevernet-ului, una din emblemele statului norvegian, pentru reîntregirea familiei Bodnariu. Astăzi suntem chemați să ducem aceiași luptă cu o organizație similară a statului finlandez, pentru reîntregirea familiei Smicală. Două state diferite, două organizații diferite, aceiași concepție diavolească despre proprietatea statului asupra copiilor ce se nasc în acel stat.
Niciodată banii nu o să înlocuiască o clipă dragostea de mamă. Niciodată statul nu va oferi unui copil protecția tatălui. Niciodată familiile surogat nu vor putea oferi dragostea familiei alcătuită din tată, mamă, frați și surori.
Mulți dintre evanghelici, credincioși de bună credință vor afirma că porunca Domnului Isus de a hrăni pe săraci, îmbrăca pe cei goi și purta de grijă celor în nevoi, poate foarte ușor înlocui predicarea Evangheliei. Și totuși Domnul Isus nu a ocolit acest subiect. Mai mult, îl găsim scris în Evanghelia Sa. Iar tot ceea ce este scris trebuie împlinit.

Noi, credincioșii evanghelici din România, avem responsabilitatea de a fi proactivi în societate și de a reacționa, ori de câte ori este posibil, înainte ca răul să aibă loc. Răpirea copiilor de către instituții ale statului poate fi combătută prin promovarea familiei creștine compusă din soț-soție și, cu binecuvântarea lui Dumnezeu, copii. Nu ai dreptul să condamni ceva fără a oferi altceva cu mult mai bun în loc. Iar familia creștină, așa cum a fost întemeiată de Dumnezeu, prin unirea dintre un bărbat și o femeie, reprezintă singurul răspuns pe care noi, creștinii evanghelici, avem datoria să îl prezentăm societății românești de astăzi. Domnul Isus ne îndeamnă să fim sarea și lumina acestei lumi. Sarea acționează nevăzut și tăcut, dar pătrunde până în adâncimi. Lumina acționează atât vizibil, cât și tăcută, dar totuși pătrunzătoare. Cum ar trebui să fim noi, evanghelicii din România? Pătrunzători, vizibili, luminând ceea ce este în întuneric, împiedicând stricăciunea societății și făcându-ne auziți prin puterea unității și a dragostei. Marea luptă care ne stă înainte este Referendumul pentru modificarea art. 48 din Constituție, cu privire la definirea căsătoriei ca unirea dintre un bărbat și o femeie. Iar o astfel de luptă se câștigă doar prin rugăciune și post, de asemenea sprijinind toate acțiunile Coaliției pentru Familie.

Sâmbătă, ora 12.00, în fața Ambasadei Finlandei din București, Alianța Evanghelică din România cheamă cât mai mulți credincioși evanghelici pentru a sprijini, prin rugăciune și prezență, reîntregirea familiei Smicală.

În numele Alianței Evanghelice din România,

Virgil Achihai
Secretar General

SURSA – http://stiripentruviata.ro/comunicat-sambata-11-noiembrie-2017-alianta-evanghelica-din-romania-cheama-la-ambasada-finlandei-cat-mai-multi-credinciosi-evanghelici-pentru-a-sprijini-prin-rugaciune-si-prezenta-reintregirea-fa/


 

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: