FINLAND, THE WHOLE WORLD IS WATCHING! FREE MIHAI & MARIA – LIBERTATE PENTRU MARIA ȘI MIHAI SMICALĂ !!!

Saturday November 11th, romanians are protesting at the Finland Embassy in Bucharest for Maria and Mihail. Maria & Mihail are children being forcefully held in children’s homes in Finland, even though they have a family who loves them and thousands of friends. We ask the Romanian authorities to intervene to liberate them!

#MihaiTudose #AmbasadaRomanieiInHelsinkiFinland #CameliaSmicala #Tampere#FinlandHumanRightsAbuse #Lastensuojelu

STIM CA NU TOTI PUTEM SA MERGEM LA PROTEST SAMBATA, DAR PUTEM SA LUAM O ZI DE POST SI NE PUTEM RUGA CA dr. CAMELIA SMICALA SA ISI PRIMEASCA COPIII ACASA. DUMNEZEU SA_I AJUTE SI SA_I DEA IZBANDA!

Sâmbătă 11 noiembrie, ❤️💛💙 iese in stradă pentru dr.Camelia Smicala. De ce să mergem la protest?

Pentru că duce de ani de zile o luptă neîntreruptă pentru copiii ei, singură, intr-o țară străină. Pentru că a respectat toate condițiile impuse de serviciul social, până când a ințeles că asta nu duce decât la inrăutățirea lucrurilor. Pentru că a incasat toate loviturile posibile, de la umilință până la un atentat la viața ei, și nu a renunțat nici in cele mai cumplite momente dedisperare. Pentru că albumul ei cu fotografii de familie e cel mai bun martor că este o mamă genială. Pentru că a găsit puterea să ingrijească zilnic zeci de bolnavi, cu dedicație, așa cum a promis și a jurat, in timp ce sufletul ei era sfărâmat. Pentru că și-a păstrat credința in Dumnezeu, fără să se certe cu El. Pentru că a rămas româncă, iar copiii ei spun seara mai multe rugăciuni decăt știau bunicile noastre. Pentru că Maria și Mihai au crescut cu poveștile care încep cu ,,a fost odată”, știu ce-i ăla cozonac abia scos din cuptor și cum miroase borșul cu leuștean. Pentru că și-a păstrat umorul și capacitatea de a fi un om bun. Pentru că și-a calmat durerile inotând aproape zilnic in apă inghețată, intr-o copcă cu formă de ❤️, și s-a străduit să nu-i urască pe cei care i-au făcut rău.
Pentru că am fi putut să fim in locul ei.
Pentru că nimeni nu are garanția că o nedreptate sau alta il va ocoli in această viață.
Veniți la protest! 

Carmen Brandt 

LIBERTATE PENTRU MARIA ȘI MIHAI SMICALĂ !!!

„Mă adresez tuturor instituțiilor statului român să ne mobilizăm exemplar pentru a obține eliberarea acestor copii din captivitatea instituțională și readucerea lor în sânul familiei, alături de mama lor. Să sesizăm Parlamentul European, Consiliul Europei, dar și Comitetul ONU pentru Drepturile Copilului.

Manifestațiile publice de protest trebuie să continue. Fac apel către reprezentanții presei și către întreaga societate românească, din țară sau de peste hotare, să fim alături de familia Smicală pentru recuperarea copiilor din așezămintele concentraționare.

Finlanda trebuie să înțeleagă că Mihai și Maria Smicală sunt și copiii noștri, ai României, și nu vom permite să fie tratați injust, în disprețul normelor internaționale și al elementarului bun simț omenesc.

Libertate pentru Maria și Mihai Smicală!”

Deputat Constantin Codreanu: Președintele Comisiei pentru Românii dePretutindeni

Episcopia Europei de Nord
O sustin pe Camelia Smicala

Un comentariu (+add yours?)

  1. octavpelin
    nov. 08, 2017 @ 03:43:21

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: