INVITAȚIE la cea de a XVI-a Convenție a Bisericilor Creștine Române Penticostale din Australia și Noua Zeelandă la Melbourne

 

INVITAȚIE,
     Biserica Creștină Penticostală Română „PHILADELPHIA”Melbourne,Australia,are deosebita bucurie să vă invite în perioada 11-14 Ianuarie 2018 să participați la
cea de a XVI-a Convenție a Bisericilor Creștine Române Penticostale din Australia și Noua Zeelandă,ce se va desfășura în Melbourne.
    Biserica Philadelphia e onorata sa fie gazda acestui  eveniment atât de important pentru comunitățile creștine române penticostale(și nu numai)prin organizarea acestei convenții.Ne-am propus ca prin acest eveniment să ne apropiem mai mult de Dumnezeu prin închinare în rugăciune,în cântare și prin ascultarea Cuvântul lui Dumnezeu.
    Dorim să-L cunoaștem mai mult pe Dumnezeu,așa cum Îl prezintă Sfânta Scriptură,să înțelegem tot mai bine care este voia Lui cu privire la noi în vremurile acestea atât de tulburi și nesigure.
     Vrem astfel să-L onoram pe Dumnezeu prin slujirea și prin viața noastră de  fiecare zi.
   Tema Convenției este „BIRUINȚA ÎN HRISTOS”,inspirată din Romani 8:37„Totuș în toate aceste lucruri noi sîntem mai mult decît biruitori, prin Acela care ne-a iubit.
   Invitați pentru a slujii la acest eveniment sunt:
Pastor Luigi Mițoi-Biserica Penticostală”BETANIA”Chicago,SUA
Pastor Avram Berghiano-Biserica Penticostală”AGAPE”Portland,SUA
Grupul The Messengers -Portland,SUA 
Cântărețul George Horga Jr.-Portland,SUA(tineret)
 
   Pe lângă cei invitați,așteptăm să fie împreuna cu noi la Convenție  , păstori din România,Europa,America,Australia și Noua Zeelandă.
   Televiziunea Creștina “CREDO TV” va transmite fiecare serviciu divin atât prin satelit cât și prin intermediul  internetului.
    În cadrul serviciilor divine ale Convenției,Numele Domnului Isus va fi onorat prin cântările corului Convenției,a famfarei și orchestrei Convenției,prin cântări ale Grupului „The Messengers „,cântari ale fratelui George Horga Jr.,cântări individuale și de grup ale copiilor și tinerilor din Australia/Noua Zeelandă.
   În cadrul conventiei,vor fi aduse saluturi de către frații păstori,atât cei din Australia/Noua Zeelandă ,cât și cei care vor fi prezenți.De asemenea,vor  fi prezentate mărturii  care  reflecta puterea nemărginită a lui Dumnezeu. Momentul central al convenției va fi marcat de mesaje evanghelistice și de învățătură însoțite de puterea Duhului Sfânt care să schimbe și să transforme vieți tot mai mult în asemănarea cu Domnul Nostru Isus Hristos.
Serviciile Conventiei :
 
joi               (11/01/2018)      5pm 
vineri.         (12/01/2018)   5 pm –Programul tinerilor
sâmbătă.    (13/01/2018).    5pm.
duminica.   (14/01/2018).    10am
(Duminica la încheierea serviciului divin,Biserica Philadelphia va pregati  o masa de dragoste pentru toti cei prezenți la Convenție)
    Toate serviciile se vor desfășura in sala de conferințe
    “BELGRAVE HEIGHTS CONVENTION”(http://www.bhc.org.au/)
   În paralel cu Serviciile divine din sala de Convenție,în săli alăturate se vor desfășura programe specifice pentru copii,pe diferite nivele de vârstă,unde învățătorii de la școala duminicală se vor ocupa în mod special de ei.
Vineri(12/01) și sâmbăta(13/01),cu începere de la ora 10am ,la Biserica Philadelphia,în săli special pregătite,se vor desfășura Seminarii pe diferite teme
biblice,atât pentru  frații slujitori,pentru familii,pentru tineri cât si pentru surori.
    Totodată vă aducem la cunoștință  că în perioada 8-11 Ianuarie 2018 se va desfășura Convenția/Tabăra de tineret,unde tinerii  au posibilitatea să se închine Domnului si sa asculte Cuvântul lui Dumnezeu.Pastorii invitați la Convenție vor aduce mesaje și in cadrul taberei de tineret: pastor Luigi Mitoi(Betania,Chicago) și pastor Avram Berghiano(Agape,Portland).
   Vă rugăm să aduceți la cunoștința  bisericii pe care o slujiți aceasta INVITAȚIE .
  Atât prezența  dumneavoastră,frate pastor, cât și a membrilor bisericii ne onorează nespus de mult pe noi,dar în mod sigur aduce bucurie lui Dumnezeu.
   Vă așteptăm cu drag să luați parte la toate serviciile de închinare ale Convenției Bisericilor Creștine Penticostale din Australia și Noua Zeelandă 2018 – organizată de Biserica “Philadelphia”,Melbourne.
    Dumnezeu să vă binecuvânteze!
   Comitetul Bisericii Philadelphia ,
   Pastor Gabi Izsak .
https://youtu.be/Uf-4nRkW5cs

 

3 comentarii (+add yours?)

 1. George Calinescu
  nov. 09, 2017 @ 03:46:38

  Dece nu vine nimeni din Romania sau din Europa

  • rodi
   nov. 09, 2017 @ 12:43:11

   o sa mearga, aceasta este invitatia initiala, dar fratii se asteapta si la alti vizitatori si ii primesc cu drag.

 2. George Calinescu
  nov. 09, 2017 @ 04:00:18

  Sa pregatim Cantare : Bizuiti-va pe Domnul
  toti ai Lui in orce fel ……

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: