Juridice.ro – Și Finlanda încalcă – Convenția ONU cu privire la Drepturile Copilului în Cazul medicului Camelia Smicală și a copiilor ei

Si Finlanda incalca
 Conventia ONU cu privire la Drepturile Copilului, adoptata de Adunarea Generala a Organizatiei Natiunilor Unite la 20 noiembrie 1989, ratificata de România prin Legea nr. 18/1990 si republicata in Monitorul Oficial nr. 314 din 13 iunie 2001, in mod cert ratificata si de Finlanda, dar si de majoritatea tarilor membre, dar si
– Declaratia Universala a Drepturilor Omului adoptata de Adunarea Generala a Organizatiei Natiunilor Unite la 10 de septembrie 1948.

Nu s-au stins bine ecourile celebrului caz al familiei Bodnariu, careia Norvegia i-a luat cinci copii, ca apar altele si altele, la fel de terifiante si in alte tari europene, chiar membre UE.

Va trebui sa ne facem profesie din a manifesta si scrie pentru salvarea copiilor din miinile celor ce ii rapesc in numele interesului superior al copilului?

Se inmultesc situatiile in care copii nevinovati sunt luati din familiile lor fara nici o justificare, nici legala, nici omeneasca, provocind tragedii si cosmaruri tuturor celor implicati,dar aducind bani multi celor ce ii rapesc. Tot mai des se distorsioneaza notiunea de „interes superior al copilului” pretinzindu-se, prin sfidarea inteligentei umane, ca ar fi in interesul copiilor sa creasca in orfelinate-inchisori si nu in familia lor,atita cita le-a mai ramas,unde totusi sunt iubiti si ingijiti. Tot mai multe state in loc sa ajute  familiile aflate in dificultate cu tot ceea ce trebuie: cu bani, cu asistenta de toate felurile, sa le controleze, indrume etc. le rapesc copii in numele interesului superior al copilului.

Familia Bodnariu din Norvegia a devenit celebra si cunoscuta in toata lumea, pentru ca cei ce le-au luat copiii au sfidat cele mai elementare  norme juridice si umane, culmea tot in numele interesului superior al copilului, si au fost siliti sa cedeze doar dupa organizarea de proteste pe aproape tot mapamondul si dupa reactii teribile pe retelele de socializare.

CONTINUARE AICI _ https://www.juridice.ro/512881/cazul-medicului-camelia-smicala-si-copiilor-ei-luati-de-autoritatile-finlandeze.html

Un comentariu (+add yours?)

  1. octavpelin
    nov. 09, 2017 @ 03:01:20

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: