Mihai Gheorghiu: „Doamnei dr. Camelia Smicală îi doresc să fie puternică, să creadă în continuare în biruinţă. Noi îi vom fi alături cu tot ceea ce putem”

M.G. – Protecţia copilului în unele state a devenit un non-sens, nu protejezi copilul transformându-l în bun al statului cu care operezi pe piaţa redistribuirii copiilor sub noile imperative ale unei biopolitici scandaloase şi din ce în ce mai invazive, mai totalitare. Exemplul familiei Bodnariu stă mărturie pentru această nouă biopolitică a postmodernităţii nihiliste. 

Interviu cu Mihai Gheorghiu, de la Coaliţia pentru Familie: „Doamnei dr. Camelia Smicală îi doresc să fie puternică, să creadă în continuare în biruinţă. Noi îi vom fi alături cu tot ceea ce putem”

Dle Gheorghiu, aţi chemat românii în faţa Ambasadei Finlandei la Bucureşti pentru a cere returnarea copiilor Smicală către mama lor. Care este mesajul Coaliţiei pentru Familie către autorităţile finlandeze

Mesajul nostru este foarte simplu, foarte direct şi pe deplin uman: reunificarea familiei, întoarcerea copiilor acasă.

Coaliţia pentru Familie a fost acuzată că este împotriva familiilor monoparentale. Acum militaţi pentru întoarcerea copiilor la mama lor, adică sprijiniţi o familie monoparentală. Care este cu adevărat poziţia CpF faţă de familiile monoparentale?

Acuzaţia a fost şi este falsă, este un exerciţiu de dezinformare practicat de grupurile tactice ale ONG-urilor care promovează agenda revoluţiei culturale şi a corectitudinii politice.

Sunt multe voci care laudă sistemul de protecţie socială – inclusiv pe cel de protecţia copilului – din ţările nordice, spre care privesc ca spre un model de urmat. Credeţi că, în cazul Smicală, e vorba doar de o aplicare defectuoasă şi coruptă a unor principii, sau principiile însele si filozofia de la baza sistemului prezintă probleme?

Protecţia copilului în unele state a devenit un non-sens, nu protejezi copilul transformându-l în bun al statului cu care operezi pe piaţa redistribuirii copiilor sub noile imperative ale unei biopolitici scandaloase şi din ce în ce mai invazive, mai totalitare. Exemplul familiei Bodnariu stă mărturie pentru această nouă biopolitică a postmodernităţii nihiliste.

Ce doriţi să îi transmiteţi doamnei Smicală?

Doamnei dr. Camelia Smicală îi doresc să fie puternică, să creadă în continuare în biruinţă. Noi îi vom fi alături cu tot ceea ce putem.

Dar oficialilor români implicaţi în rezolvarea acestui caz?

Statul român trebuie să îşi apere cetăţenii cu deplină hotărâre şi cu demnitate. Această permanentă atitudine de rândaş care nu îndrăzneşte să-şi supere stăpânii produce imense daune tuturor, cetăţenilor şi apoi statului însuşi.

SURSA – http://stiripentruviata.ro/

2 comentarii (+add yours?)

  1. octavpelin
    nov. 10, 2017 @ 03:15:25

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

  2. Pami Mirela
    nov. 11, 2017 @ 08:00:19

    Bravo!!! excelenta initiativa…copilasii acestia si mama lor au indurat mult prea mult!!!…de asemenea creem un precedent!!!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: