Texas: Pastorul bisericii unde a avut loc atacul armat de duminică vrea să demoleze clădirea

Texas: Pastorul bisericii unde a avut loc atacul armat de duminică vrea să demoleze clădirea

Pastorul micii biserici texane baptiste unde un bărbat a comis unul dintre cele mai sângeroase masacre din istoria recentă a Statelor Unite vrea să demoleze clădirea pentru a construi pe locul acesteia un monument dedicat victimelor, a dezvăluit joi un responsabil baptist, citat de AFP.

Pastorul Frank Pomeroy, a cărui fiică de 14 ani, Annabelle, se numără printre victimele tragediei de duminică din biserica First Baptist din Sutherland Springs, și-a informat superiorii în această săptămână cu privire la dorința sa.
Reluarea serviciului religios în această mică biserică rurală ar fi „imposibilă din punct de vedere emoțional și fizic”, a explicat pentru AFP Robert Oldham, de la Southern Baptist Convention, de care aparține biserica respectivă.

În timpul primirii marți a unor responsabili din cadrul Convenției, pastorul, aflat în doliu, a propus ca o nouă clădire să fie amplasată în altă parte, a indicat Oldham. „Biserica nu a luat încă o decizie”, a declarat el. „Pastorul a anticipat într-un fel ceea ce ar fi în interesul enoriașilor”, a adăugat acesta.

Frank Pomeroy se afla într-o călătorie atunci când Devin Patrick Kelley , ucigând 25 de persoane, inclusiv o femeie gravidă, și rănind alte 20. Autoritățile locale au decis să ia în considerare la victime și copilul purtat de femeia gravidă în bilanțul său oficial de 26 de morți.

Kelley, 26 de ani, un fost militar în cadrul US Air Force, a murit după ce a fost împușcat în urma unei urmăriri.

SURSA –  DIACAF.COM

CITESTE si –

Nimeni nu ar fi treuit sa vada asa ceva (un martor povesteste)

Pentru câteva minute a intrat iadul in biserică (marturii de la atacul bisericii baptiste)

  1. Pastorul Bryan Holcombe, invitat să predice duminică dimineața, a murit împreuna cu alti 8 membrii ai familiei, în atacul armat asupra Bisericii Baptiste din Sutherland Springs, Texas
  2. Ucigașul care a ucis 26 de enoriași ai Bisericii Baptiste din Texas a fost un ateu militant care hărțuia creștinii pe Facebook.
  3. Socrii ucigașului din Texas frecventau First Baptist Church din Sutherland Springs, soacra era membră
  4. ATAC ARMAT la o biserică baptistă aproape de SAN ANTONIO, Texas – 27 de oameni au murit/VIDEO
  5. Mesajul lui Donald Trump după Atacul Armat în Biserica Baptistă din Sutherland Springs, Texas – 28 de morți și 24 de răniți (VIDEO)
  6. ATAC ARMAT UPDATE – Anabelle Pomeroy, 14 ani, fiica pastorului Frank Pomeroy, a murit in urma atacului armat asupra bisericii First Baptist Church din Sutherland Springs, Texas
  7. ‘Aceasta nu va opri Evanghelia lui Hristos. Aceasta nu va opri pe cei evlavioși care caută să-L slujească pe Domnul acolo’ – DECLARAȚIE Jim Richards, directorul executiv al Convenției Baptiștilor de Sud din Texas
  8. Interviu cu pastorul Ioan Stir din Texas despre atacul armat la Biserica din Sutherland Springs
  9. Viorel Iuga – Evenimente de genul acesta ne fac să ne gândim mai atent la plecare

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: