Coaliția pentru familie și Platforma Împreună, protest în fața Ambasadei Finlandei în sprijinul familiei Cameliei Smicală. Marius Bodnariu, victima Barnevernetului norvegian: Noi suntem dovada vie că Dumnezeu răspunde rugăciunilor!

FOTO Samy Tutac: În ciuda faptului că autoritățile au aprobat participarea a numai 50 de persoane, peste 200 de cetățeni români au răspuns apelului Coaliției pentru Familie și au venit la Ambasada Finlandei din București pentru a-și arăta sprijinul față de familia Cameliei Smicală. S-au adresat participanților, dar au transmis mesaje și autorităților finlandeze și române: Mihai Gheorghiu, președintele Coaliției pentru Familie, avocat Corina Săcrieru, platforma Împreună, Marius Bodnariu, Samy Tuțac, vice-președinte al Uniunii Baptiste și Virgil Achihai, secretar general al Alianței Evanghelice din România.

Marius Bodnariu, trecut prin experiența luării cu forța a celor cinci copii de către statul norvegian, a venit la protest însoțit de fiicele sale.
„Să continuați să vă rugați pentru ei! Ne bucurăm că noi înșine putem fi o mărturie vie că Dumnezeu răspunde rugăciunilor. El este un Dumnezeu atotputernic, care poate să schimbe planurile celui rău. Aș transmite un mesaj Finlandei cu această ocazie: Nu urma drumul pe care Norvegia vrea să il deschidă si să îl dea ca exemplu altor națiuni, prin distrugerea familiei”, a declarat Bodnariu. 
Un nou miting de solidarizare cu doctorița Camelia Smicală  a avut loc sâmbătă, 11 noiembrie,  în fața Ambasadei Finlandei la București, acțiune organizată de Coaliția pentru Familie și Platforma Împreună, și la care au luat parte câteva zeci de pesoane. La protest a fost prezent și Marius Bodnariu, al cărui caz, similar cu cel al doctoriței Smicală, a fost extrem de mediatizat anul trecut, după ce protecția copilului din Norvegia, Barnevernet, i-a luat cu forța cei cinci copii. Dar care, până la urmă, au fost redați părinților, famila completă revenind în România.
Tot azi, într-un scurt mesaj postat pe Facebook, cei doi copii ai Cameliei Smicală, Maria și Mihai, spun că vor să revină acasă, la mama lor, de care le este dor.
Mihai Gheorghiu, Președintele Comitetului de Inițiativă al Coaliției pentru Familie,  prezent la protest, a declarat că  acest caz este „o tragedie cu care Europa a început să se obișnuiască, cu despărțirea copiilor de părinți, pentru motive închipuite, fără nicio importanță. Prin prezența noastră aici vrem să arătăm că ne pasă, că suntem alături de ei, că ne rugăm pentru ei și mai ales că cerem atât statului finlandez, care trebuie să reunească această familie, cât și statului român să facă un pas decisiv pentru rezolvarea acestui caz. Atât mama cât și copiii sunt cetățeni români. Statul român ne oferă țarcuri din spatele cărora trebuie să ne exprimăm, are o grijă deosebită față de siguranța tuturor, mai puțin de siguranța copiilor doctorului Smicală”.
CONTINUARE – https://www.activenews.ro/stiri/

Un comentariu (+add yours?)

  1. octavpelin
    nov. 12, 2017 @ 02:16:32

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: