Daniel Popescu Lansare De Carte „Iubirea înseamnă mai mult decat cuvinte” 12.11.2017 la Romexpo

Cu ajutorul Lui Dumnezeu mă apropii cu pași repezi spre ziua când voi lansa cartea „Iubirea înseamnă mai mult decat cuvinte. Lansarea va fi duminica dupa-amiaza, orele 18.00-Romexpo, Pavilion E1-Biserica Renovatio.
Intrarea este libera.

Cei ce sunteți din zonă și aveți dragostea să fiți alături de mine la acest eveniment, vă aștept cu toată dragostea. Am o soluție și pentru cei care își doresc să ajungă, dar din pricina distanței nu pot ajunge, ne puteți urmării online:
https://www.facebook.com/misiunearenovatio/

Photo Dani Popescu

Vă mulțumesc tuturor celor ce ați cerut cu atâta nerăbdare și dragoste cartea, săptămâna viitoare până pe 17, maxim 22 Noiembrie va ajunge cartea la adresa dvs. Citatele din carte pe care le-ați primit prin e-mail în urma comenzii, sper să fie o încurajare pentru dvs.

Am ceva pregatit și pentru cei care nu au comandat cartea, un mic citat din carte.

„Încurajarea tinerilor din Biserica Peniel din Londra.

Între timp, Raluca Costan ne-a propus să stăm la ei pentru a se îngriji mai mult de Magda, pregătindu-i mâncare, administrându-i pastilele și pansându-i ochiul. De asemenea, Raluca avea în gazdă o asistentă medicală pe nume Olimpia Luchian, care avea să o ajute la schimbarea pansamentului Magdei. A fost o perioadă binecuvântată pentru noi. Magda i-a spus într-una din zile:

−Tu, Raluca, ești ca un înger trimis de Dumnezeu pentru noi; ca un înger păzitor ești!

Ea ne-a ajutat mereu ca translator de limbă engleză pentru că aveam nevoie.

Într-o seară, pe când eram la Raluca, m-a sunat Paul Pancea, un tânăr de la biserica Peniel din Londra, care mi-a spus că are dorința să ne viziteze împreună cu alți tineri pentru a avea un timp de părtășie…”

Vă rog să faceți o rugăciune și pentru mine ca slujba de duminică să decurgă așa cum a rânduit-o Tatal meu din cer. Nu mă îndoiesc de El și nici de nemărginitul Său har.

Domnul să vă binecuvinteze și faceți o faptă bună distribuind acest anunț pentru ca el să ajungă și la prietenii din lista dvs, și astfel să ajungă la biserică, ca Dumnezeu să le vorbeasca.
Cu tot dragul,
Daniel Popescu.

Un comentariu (+add yours?)

  1. octavpelin
    nov. 12, 2017 @ 02:20:11

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: