S.O.S. – COPIII SMICALĂ – de George Alexander

S.O.S. – COPIII SMICALĂ
George Alexander

Dincolo de toate amenințările, fărădelegile şi intruziunile în viața noastră privată, ori de am fi în Finlanda, Norvegia sau România, rămân aceste suflete nevinovate, care îşi caută Libertatea, doi copii arestați, condamnați la moarte, de fapt, pentru că adevărata lor țară tace, nu îndrăzneşte să deschidă gura, domnule Iohannis!, şi să ceară ceea ce este mai firesc: Eliberarea lor!

Ne puteți aresta, puteți – în numele Libertății Omului!- trimite plutoanele de execuție la uşa noastră, dar nu puteți şterge din memoria niciunui om faptul abominabil că doi copii nevinovați, împotriva voinței lor, sunt ținuți cu forța în nişte lagăre de concentrare! Mihai şi Maria Smicală reprezintă mai mult decât încălcarea flagrantă a Drepturilor Omului, pe zi ce trece, devin un simbol, aşa cum o țară întreagă refuză să meargă “pas cu pas”, împotriva nedreptăților!

Este greşit ceea ce mulți analişti interpretează… Nu numărul celor care ies în stradă contează!, ci sentimentul, procesul afectiv, atitudinea emoțională a fiecărui om, certitudinea, convingerea, credința că doi copii nevinovați sunt înrobiți, deposedați de drepturile lor primare!

Doi captivi, doi prizonieri români şi-au deschis inima, privind în ochii fiecărui român… Dacă nu faceți nimic, autorități, nici nu ştiți, nici nu bănuiți ce se va întâmpla!

Din New York, Dublin, Copenhaga, Stockholm, Bruxelles., am primit mesaje… Lumea fierbe.

Eliberați aceşti copii, Finlanda, România!

Eliberați-i până nu e prea târziu!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: