VIDEO. Mihai Gheorghiu, Preşedintele Coaliţiei pentru Familie, cere Finlandei să permită reunirea familiei Smicală şi Preşedintelui Iohanis să ajute la repatrierea acestora

 

Sâmbătă, 11 noiembrie,  în fața Ambasadei Finlandei la Bucureşti a avut loc un miting de solidarizare cu medicul român Camelia Smicală. Evenimentul a fost organizat de Coaliția pentru Familie și Platforma Civică ÎMPREUNĂ.

Prezent la mitingul de susţinere pentru Camelia Smicală organizat de Coaliţia pentru Familie, preşedintele coaliţiei, Mihai Gheorghiu a spus că are loc „o tragedie cu care Europa a început să se obişnuiască, cu despărţirea copiilor de părinţi, pentru motive închipuite, fără nicio importanţă”.

Mihai Gheorghiu a mai declarat următoarele:

Prin prezenţa noastră aici vrem să arătăm că ne pasă, că suntem alături de ei, că ne rugăm pentru ei şi mai ales că cerem atât statului finlandez, care trebuie să reunească această familie, cât şi statului român să facă un pas decisiv pentru rezolvarea acestui caz. Atât mama cât şi copiii sunt cetăţeni români.

Îl rugăm pe preşedintele Klaus Iohannis să fie aproape de familia Smicală, să intervină cu autoritatea, cu prestaţia funcţiei de preşedinte al României, şi să facă ceva concret pentru această familie. Există o cerere a doamnei Smicală pentru repatriere. Îi cerem preşedintelui României să-şi plece ochii, urechea, către această familie.

(Transcript de la Stiri pentru viata)

Sau puteti viziona pe FB –

4 comentarii (+add yours?)

 1. Cornel Dumi
  nov. 12, 2017 @ 14:11:18

  Imi pare rau ca nu am stiut de acest protest mai mult decit uman . As fi venit precis .

 2. Cornel Dumi
  nov. 12, 2017 @ 14:12:44

  Finlanda ! Inapoiaza copiii Smicala !

 3. octavpelin
  nov. 13, 2017 @ 03:27:44

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 4. Trackback: Avem datoria să nu tăcem – Mihai Gheorghiu – Solidaritate cu familia dr. Camelia Smicală | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: