Ben Oni Ardelean la Aniversarea ziarului Tribuna Romaneasca din Chicago

FOTO Ben Oni Ardelean

Ben Oni Ardelean, vicepreședinte al Camerei Deputaților, a participat la Aniversarea ziarului Tribuna Romaneasca din Chicago.

Ben Oni Ardelean – Chicago, IL, Statele Unite ale Americii

Aniversarea ziarului Tribuna Romaneasca din Chicago al carui Președinte este Steven Bonica, un om de valoare și bun prieten. A fost o seară superbă, cu invitați de excepție: lideri ai comunității românești, prosperi oameni de afaceri, jurnaliști români din diaspora românească, avocați, judecători, profesori, etc., alături de Consulul General al României, Consulul Economic, Consulul Onorific al Republicii Moldova, Secretarul General al PNL – Deputatul Robert Sighiartău și Președintele Comisiei Românilor de Pretutindeni – Senatorul Viorel Badea.

Felicitări, Steven Bonica, pentru munca de zeci de ani în folosul comunității românești, pentru promovarea unității și identității românești în SUA, precum și pentru promovarea imaginii României în afara țării!!! În cadrul ceremoniei, am acordat “Distincții de Merit” mai multor personalități ale comunității românești, pentru dăruirea și profesionalismul cu care au contribuit la promovarea imaginii românilor-americani și a Romaniei în SUA, pentru abnegația și sacrificiul cu care s-au implicat în comunitățile românești și pentru modul în care au îmbunătăți și menținut relațiile dintre acestea.

Un comentariu (+add yours?)

  1. Anthony Ianosel, L.C. (Ret)
    nov. 15, 2017 @ 00:02:00

    MAY GOD ALMIGHTY BLESS the courageous and effective Christian official Sen. Beni Ardeleanu for his fearless and effective interventions made for the benefit of Romanian families abused by foreign governments! Pray that God will raise many more such outstanding Citizens of His Kingdom who will do the will of our Father in heaven, as Sen. Ardeleanu is doing.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: