Duminică s-a ținut primul serviciu divin la biserica din Texas, unde au fost uciși peste 26 de oameni

 

 

…în interiorul bisericii a fost deschis un memorial. Pslamul 100, care urma să fie citit când au început împușcăturile, dar nu a mai fost auzit, este afișat pe peretele frontal. Vers. 4 – ‘Intraţi cu laude pe porţile Lui’,și chiar așa a fost….

Guvernatorul Texasului a proclamat ziua de 12 noiembrie ZI DE RUGACIUNE in TEXAS in urma tragediei din Sutherland Springs

Orașul din Texas, care a văzut ororile desfășurându-se acum o săptămână, când un ucigaș înarmat a dezlănțuit o ploaie de gloanțe în interiorul unei biserici, ucigând 26 de persoane, și-a ținut primul serviciu de duminică în urma împușcărilor în masă.

Ucigasul David Patrick Kelley a efectuat atacul din 5 noiembrie la prima biserică baptistă din Sutherland Springs.
Annabelle Pomeroy, de 14 ani, a fost una dintre cele 26 de victime care au murit.

„Stiu ca toți cei care și-au dat viața în acea zi”, a spus duminică tatăl său, pastorul Frank Pomeroy, care se oprea printre lacrimi, „dintre care unii dintre cei mai buni prieteni și fiica mea”.

Își șterse ochii înainte de a adăuga: „Eu garantez că ei dansează astăzi cu Isus”.
Congregații au plâns în timpul serviciului și o versiune a cântecului”Amazing Grace”, condusă de trei cântăreți și un om la chitară, cărora s-au adăugat sutelele de voci a celor prezenți.

Serviciul era programat să se desfășoare într-un centru comunitar care putea găzdui câteva zeci de oameni. A fost mutat într-un cort într-un teren de baseball, atunci când organizatorii au realizat că sute de oameni și-au planificat să apară.

 Duminică, mai târziu,  în interiorul bisericii a fost deschis un memorial. Interiorul este alb de la podea la tavan, iar tributul include 26 de scaune, care includ cruci roșii pe spătare și trandafiri așezati pe față.
Memorialul include, de asemenea, o cruce de lemn  plasată în față, precum și o Biblie deschisă la capitolele 149 și 150 ale Psalmilor și la capitolele 1-3 din Cartea Proverbelor.

Psalmul 100

Un psalm de laudă

Strigaţi de bucurie către Domnul,
toţi locuitorii pământului!
Slujiţi Domnului cu bucurie,
veniţi cu veselie înaintea Lui!
Să ştiţi că Domnul este Dumnezeu!
El ne-a făcut, ai Lui suntem:
noi suntem poporul Lui şi turma păşunii Lui.
Intraţi cu laude pe porţile Lui,
intraţi cu cântări în curţile Lui!
Lăudaţi-L şi binecuvântaţi-I Numele!
Căci Domnul este bun; bunătatea Lui ţine în veci
şi credincioşia Lui, din neam în neam.

Pslamul 100, care urma să fie citit când au început împușcăturile, dar nu a mai fost auzit, este afișat pe peretele frontal.
Sâmbătă, aproximativ 100 de persoane s-au adunat în afara centrului comunitar pentru a comemora Ziua Veteranilor și a onora victimele, aproape jumătate dintre aceștia având legături cu Forțele Aeriene.

CITESTE si –

– Texas: Pastorul bisericii unde a avut loc atacul armat de duminică vrea să demoleze clădirea

Nimeni nu ar fi treuit sa vada asa ceva (un martor povesteste)

Pentru câteva minute a intrat iadul in biserică (marturii de la atacul bisericii baptiste)

  1. Pastorul Bryan Holcombe, invitat să predice duminică dimineața, a murit împreuna cu alti 8 membrii ai familiei, în atacul armat asupra Bisericii Baptiste din Sutherland Springs, Texas
  2. Ucigașul care a ucis 26 de enoriași ai Bisericii Baptiste din Texas a fost un ateu militant care hărțuia creștinii pe Facebook.
  3. Socrii ucigașului din Texas frecventau First Baptist Church din Sutherland Springs, soacra era membră
  4. ATAC ARMAT la o biserică baptistă aproape de SAN ANTONIO, Texas – 27 de oameni au murit/VIDEO
  5. Mesajul lui Donald Trump după Atacul Armat în Biserica Baptistă din Sutherland Springs, Texas – 28 de morți și 24 de răniți (VIDEO)
  6. ATAC ARMAT UPDATE – Anabelle Pomeroy, 14 ani, fiica pastorului Frank Pomeroy, a murit in urma atacului armat asupra bisericii First Baptist Church din Sutherland Springs, Texas
  7. ‘Aceasta nu va opri Evanghelia lui Hristos. Aceasta nu va opri pe cei evlavioși care caută să-L slujească pe Domnul acolo’ – DECLARAȚIE Jim Richards, directorul executiv al Convenției Baptiștilor de Sud din Texas
  8. Interviu cu pastorul Ioan Stir din Texas despre atacul armat la Biserica din Sutherland Springs
  9. Viorel Iuga – Evenimente de genul acesta ne fac să ne gândim mai atent la plecare

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: