VIDEO – Mesaj MARIUS SI RUTH BODNARIU + Cântare – MICUL DEJUN CU RUGĂCIUNE DIN PARLAMENTUL ROMÂNIEI, 7-8 NOIEMBRIE 2017

MARIUS SI RUTH BODNARIU + Cantarea ‘Vreau sa spuna cel ce-i slab: Eu sunt tare in Hristos’ – MICUL DEJUN CU RUGĂCIUNE DIN PARLAMENTUL ROMÂNIEI, 7-8 NOIEMBRIE 2017

Ruth – Slava Domnului ca El a lucrat asa de minunat prin foarte foarte multi oameni, suntem uimiti si o sa ramanem vesnic multumitori pentru ce a facut El si cum ne-a ajutat, a raspuns asa puternic si ne-am primit toti copiii inapoi si putem sa fim o familie intreaga. Ne rugam sa [ajute] Domnul fiecare familie din Romania [care trece] prin incercari, provocari care poate vin in viata unei familii.

Marius – Pentru ca sunt asa de emotionat, as vrea sa citesc mai mult poate. Am sa citesc un pasaj din rugaciunea Domnului nostru Isus Hristos, pe care a inaltat-o catre Tatal inainte sa plece de pe pamant. In acest pasaj se roaga mai intai pentru ucenici si apoi si pentru noi.

Ioan 17:14-23

14 Le-am* dat Cuvântul Tău, şi** lumea i-a urât, pentru că ei nu sunt din lume, după cum† Eu nu sunt din lume.
15 Nu Te rog să-i iei din lume, ci să-i* păzeşti de cel rău.
16 Ei* nu sunt din lume, după cum nici Eu nu sunt din lume.
17 Sfinţeşte-i* prin adevărul Tău: Cuvântul** Tău este adevărul.
18 Cum* M-ai trimis Tu pe Mine în lume, aşa i-am trimis şi Eu pe ei în lume.
19 Şi* Eu Însumi Mă sfinţesc pentru ei, ca şi ei să fie sfinţiţi prin adevăr.
20 Şi Mă rog nu numai pentru ei, ci şi pentru cei ce vor crede în Mine prin cuvântul lor.
21 Mă rog ca* toţi să fie una, cum Tu**, Tată, eşti în Mine şi Eu, în Tine, ca şi ei să fie una în noi, pentru ca lumea să creadă că Tu M-ai trimis.
22 Eu le-am dat slava pe care Mi-ai dat-o Tu, pentru ca* ei să fie una, cum şi Noi suntem una –
23 Eu în ei şi Tu în Mine –, pentru ca* ei să fie în chip desăvârşit una, ca să cunoască lumea că Tu M-ai trimis şi că i-ai iubit cum M-ai iubit pe Mine.

Vrem sa va multumim in numele familiei noastre si in numele multor altor familii pentru ca ati raspuns la aceasta chemare sfanta si pentru ca in continuare faceti parte din raspunsul rugaciunilor Domnului Isus. Si prin unitatea dvs. frumoasa, demonstrata, prin unire si dragoste si asociere, traversand peste tot felul de granite si de limitari, s-a putut demonstra, s-a putut propovadui aceasta Evanghelie adevarata, dreapta a Domnului nostru Isus Hristos. Ca El, intr-adevar a fost trimis de Tatal si prin El toate lucrurile sunt posibile. Vrem sa fim o simpla marturie a faptului ca Dumnezeu este acelasi, ca El este Atotputernic, ca nu s-a schimbat., ca dragostea Lui e nemarginita si ca El raspunde la rugaciuni. Dorim doar sa va incurajam in continuare sa ramaneti acordati in acest gand  si mai departe sa luptati pentru familie si pentru valorile pe care Domnul Isus ni le-a incredintat. Stim ca este posibil si o facem cu toata credinta si increderea ca Dumnezeu lucreaza si ca este o lupta pe care Domnul Isus a inceput-o  si intr-un fel a si incheiat-o. Si in victoria Lui, il urmam si noi. Va multumim din nou. Dumnezeu sa va binecuvanteze.

Vezi si – Marius Bodnariu o susţine pe Camelia Smicală şi face apel la Finlanda să nu urmeze drumul deschis de Norvegia „ca exemplu altor naţiuni, pentru distrugerea familie

FAMILIA MARIUS SI RUTH BODNARIU – VREAU SĂ SPUNĂ CEL CE-I SLAB – MICUL DEJUN CU RUGĂCIUNE DIN PARLAMENTUL ROMÂNIEI, 7-8 NOIEMBRIE 2017

În perioada 7-8 noiembrie 2017, la Parlamentul României a avut loc Micul Dejun cu Rugăciune organizat de Grupul Ecumenicu de Rugăciune din Parlamentul României. Au participat sute de invitaţi. Oaspeţi speciali au fost membrii familiei Bodnariu, care au cântat un cântec religios împreună.

Vreau să spună cel ce-i slab
„Eu sunt tare în Hristos!”
Cel sărac: „Eu sunt bogat!”
Iar cel orb: „Sunt sănătos!”

Ref: Osana, osana
Mielului ce-a fost junghiat
Osana, osana
Celui mort și înviat

Tot ce-a fost rău și murdar
Mi-ai iertat prin al Tău har
Ca un râu iubirea Ta
Umple azi inima mea

Știu că mă vei ridica
Și de-aș fi-n adânc de văi
Bucuros te voi lăuda
Cu-ale salvării cântări

Vezi si –

 

 

 

4 comentarii (+add yours?)

 1. Mihai Dulgheru
  nov. 13, 2017 @ 11:32:57

  Fosti profesori in Romania, acuma emigranti, au spus: Ceea ce s-a intamplat, se intampla si se vede in Romania, in special din 1990, arata clar ca fostele si prezentele autoritati romanesti, sunt fiinte create de un sistem de educatie materialist, ateist, antiuman, care nu are nici o treaba cu vre-o lege de invatamant. Si acuma in 2017, mult mai rau decat in timpul lui Petru Groza, doar absolventii romani au fost si sunt abuzati, discriminati si pagubiti cu documente profesionale false, prin care li s-a distrus vietile profesionale si vietile in general. Daca profesia de PROFESOR, prin definitie este o profesie nobila, morala, asta doar in alte tari, pentru ca in Romania, a fi profesor, inseamna a fi degradat moral, criminal s.a.m.d., pentru ca numai in Romania, sunt falsi si penali profesori, care distrug vietile romanilor cu documente profesionale false, in modul cel mai criminal. Asta din cauza ca sistemul politic in Romania, este un sistem politic criminal, unic in lume, impotriva omenirii, prin care se vede cum doar numai navigatorii romani avem documente profesionale false, prin care ne sunt distruse total vietile!

 2. Anthony Ianosel, L.C. (Ret)
  nov. 14, 2017 @ 23:52:59

  Very Impressive, Emotional Testimony and Confirming God’s Power to Help in Need
  by the Bodnariu Family accommodated in the Romanian Parliament Premises….

  We all owe much to our Father in heaven, for His protection and help in times of need. The Bodnariu family made a wise decision in settling in Romania. The „heavy lifters” in their case, both Christians, members of Romanian Parliament, evidences the importance of Christian solidarity in such grave cases of attack upon Christian family by governments. All Christians in Churches must keep these two senior Romanian parliamentarians in their prayers, Sen. Ben Ardelean and his colleague (ex-Foreign Minister). Their help rendered to the Bodnariu family was and will remain a stellar testimony of Christian solidarity with the family and all Romanian Christians everywhere!

  As another Romanian family languishes in pain as a consequence of Finland’s blind legal practice toward human family, it is imperative that all Christians join forces and condemn Finland’s reprehensible authorities implicated in the Smicala family. The Finland’s Constitution in Section 1 declares boldly that „the Constitution shall guarantee the inviolability of human dignity and the freedom and rights of the individual and promote justice in society”. Read more at the following website: http://www.finlex.fi/en/laki/kaannokset/1999/en19990731.pdf Moreover, the same Constitution, in Section 2, declares boldly that „democracy entails the right of the individual to participate in and influence the development of society and his or her
  living conditions.”

  It seems clear that Finland government is violating the Smicala family’s basic and fundamental rights expressly declared in the aforesaid constitutional clauses. It is therefore high time that Romanian Christians send to abusive Finland’s government a cascade of written „complaints” referring to the above two clauses, and „demand” an expedited relief for the traumatized Smicala family.

 3. Trackback: Pr. prof. univ. dr. Stelian Tofană – Despre cele două mari pericole cu care se confruntă creştinismul astăzi la Micul dejun cu rugăciune din Parlamentul României | agnus dei - english + romanian blog
 4. octavpelin
  nov. 26, 2017 @ 02:54:37

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: