Viorel Iuga – Nu trebuie să fii expert in căsătorie pentru a înţelege că doar familia întemeiată între un bărbat şi o femeie, a fost creată, binecuvântată, ocrotită şi folosită de bunul Dumnezeu pentru binecuvântarea omenirii.

Nu trebuie să fii expert in căsătorie pentru a înţelege că doar familia întemeiată între un bărbat şi o femeie, a fost creată, binecuvântată, ocrotită şi folosită de bunul Dumnezeu pentru binecuvântarea omenirii.

Istoria ne spune că doar ea, familia heterosexuală, dă echilibru, pace, bucurie, continuitate vieţii şi societăţii. Să preţuim familia, să o promovăm şi să o protejăm.

Indiferent cum se schimbă omenirea, să ne educăm copiii în direcţia familiei ce se întemeiază prin uniunea între un bărbat şi o femeie şi să ajutăm tinerii să aleagă acest drum.

Ca slujitori ai altarelor, să cerem binecuvântarea lui Dumnezeu pentru cei ce încep un astfel de drum, să îi ajutăm pe toţi cei ce au pornit pe acest drum şi să îi felicităm pe toţi cei care au parcurs cu demnitate şi cui sacrificiu acest drum al normalităţii, al familiei.

2 comentarii (+add yours?)

  1. dininimapentrutine
    nov. 14, 2017 @ 00:19:25

    Amin! Excelent articol! Felicitari frate presedinte!

  2. octavpelin
    nov. 14, 2017 @ 02:50:39

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: