Iosif Țon – Conducătorii sunt diabolici, formați la gândirea marxistă, care vor să distrugă omul și societatea…

Motivația pentru care Iosif Țon a venit în România pentru o scurtă perioadă este faptul că a început să înțeleagă ce este în joc și că dintr-o dată, aici nu e vorba doar de familie, ci de cine ascultă națiunea română.. Conducătorii sunt diabolici, formați la gândirea marxistă, care vor să distrugă omul și societatea…. 

În ediția din această săptămână la Alfa Omega în Obiectiv puteți urmări un interviu cu Iosif Țon. El începe prin a adresa câteva cuvinte despre lucrarea Alfa Omega. Iosif Țon consideră că Duhul lui Dumnezeu a stabilit o legătură specială cu această lucrare și că în felul acesta s-au legat cu țara, oameni din toate părțile urmărind postul de televiziune Alfa Omega.

Motivația pentru care Iosif Țon a venit în România pentru o scurtă perioadă este faptul că a început să înțeleagă ce este în joc și că dintr-o dată, aici nu e vorba doar de familie, ci de cine ascultă națiunea română. Conducătorii sunt diabolici, formați la gândirea marxistă, care vor să distrugă omul și societatea.

Ne afectează faptul că sistemul educațional este pro-evoluție, pentru că ne ia demnitatea. Dacă suntem formați din maimuță, nu mai avem nicio valoare, dar dacă suntem creați după chipul lui Dumnezeu, trăim după chipul Lui.

Ca și materiale realizate de Iosif Țon în parteneriat cu Alfa Omega TV, apar ca și recomandări: Manualul bunătății, Sfințenie, desăvârșire și asemănare cu Hristos, Restaurarea Cortului lui David, Concepții despre lume și viață, Trăierea în Împărăția lui Dumnezeu aici și acum, Două Împărății în conflict.
fii parte si tu: http://alfaomega.tv/partener

Un comentariu (+add yours?)

  1. octavpelin
    nov. 17, 2017 @ 03:10:55

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: