Pr. prof. univ. dr. Stelian Tofană – Despre cele două mari pericole cu care se confruntă creştinismul astăzi la Micul dejun cu rugăciune din Parlamentul României

Pr. prof. univ. dr. Stelian Tofană – Despre personajul colectiv care lipseşte în societatea noastră şi despre cele două mari pericole cu care se confruntă creştinismul astăzi.

Micul dejun cu rugăciune din Parlamentul României, 7-8 Noiembrie 2017

Pr. prof. univ. dr. Stelian Tofană- Micul dejun cu rugăciune din Parlamentul României – 2017

FACEBOOK VIDEO –

Vezi si –

 

Un comentariu (+add yours?)

  1. GHITA LAVRIC
    nov. 15, 2017 @ 22:20:26

    Cand l-am ascultat prima data pe pr.Tofala la un miting profamilie Botnariu am fost foarte impresionat de viziunea lui de ansamblu crestina si interconfesionala si m-am bucurat ca Domnul are oameni care au inteles vremurile si adevarul prezent si care sunt chemati sa fie o voce a timpului si generatiei lor, si mi-a parut bine sa-l aud cu acest mesaj mai relevant in parlament,si apreciem faptul ca glasul lui are un ecou fiind invitat sa vorbeasca alesilor natiunii. Schimbari majore au inceput sa ia contur in marile biserici crestine ca Sinodul ecumenic numit de conservatorii care se opun >sinod panortodox<,cat si Sinodul ecumenic Vatican 3 , dupa cel Vatican 2 din anii 1965 care a reformat din temelii catolicismul, chiar daca vederile noastre protestante ne impiedica sa vedem uneori profunzimea schimbarilor timpurilor in care traim.Iar ca exemplu stiatii ca trezirile spirituale au cuprins lumea crestina si ar fi peste 100 de milioane de catolici care au aceptat si promovat darurile Duhului Sfant,vorbirea in limbi si profetia, vindecarea , ceea ce arata ca nu putem privatiza lucrarea Domnului si nu-i putem spune noi cum sa lucreze,cu ce sa inceapa , caci multi am avea pretentia sa schimbe intai aspectele exterioare a religiei,..Bine spunea DI Isus..,,11. Dar va spun ca vor veni multi de la rasarit si de la apus si vor sta la masa cu Avraam, Isaac si Iacov in Imparatia cerurilor.(Matei c. 8)

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: