VIDEO Alfa Omega TV – „Poemul Mântuirii” din seria Cartea Cărților, de la noul episod „Noe și arca”.

În ediția din această săptămână la Alfa Omega în Obiectiv puteți viziona „Poemul Mântuirii” din seria Cartea Cărților, de la noul episod „Noe și arca”.

Mai puteți urmări de asemenea și un promo ce prezintă site-ul oficial al proiectului Cartea Cărților.
Noul număr al revistei Alfa Omega TV Magazin are ca și temă „Nevoia de Reformă continuă a Bisericii”. Puteți să vă abonați, pentru a o primi acasă în mod gratuit, împreună cu numerele următoare ale revistei.

Puteți urmări un spot publicitar ce prezintă cele două sezoane Cartea Cărților pentru cei care doresc să comande seturile de DVD-uri, pe care Alfa Omega le recomandă în această săptămână ca și resurse.

Lucian Oniga vorbește într-un interviu despre proiectul Cartea Cărților. El consideră că acest proiect este extraordinar pentru copii. Cei patru copii ai lui urmăresc cu drag și interes aceste episoade.

Tot într-un interviu, Lucian Oniga vorbește despre lucrarea Alfa Omega TV. El vede acest post ca și „televiziunea veștilor bune”. Ea are abilitatea de a scoate în evidență veștile bune care se întâmplă în lume, prin evenimentele contemporane.

În această săptămână în localitatea Vlăhița județul Harghita va avea loc întâlnirea „Pro-lideri”, ce se va desfășura în perioada 15-18 noiembrie. Mihai Dumitrașcu (organizatorul acestui eveniment) vorbește într-un interviu despre viziunea acestor întâlniri. El spune că această lucrare s-a născut în inima câtorva lideri penticostali, în urmă cu câțiva ani. Ea a pornit de la câteva nevoi foarte profunde, precum prăpastia dintre generații și greutățile slujirii.
Ioan Bădelița vorbește de asemenea într-un interviu despre Mihai Dumitrașcu și încurajează oamenii să participe la întâlnirea „Pro-lideri”. El consideră că orice om poate să își îndeplinească menirea, dar trebuie să fie mânați de dorința de a fi conlucrători împreună cu Hristos.

Tot Ioan Bădeliță vorbește într-un interviu despre lucrarea Alfa Omega TV. El îi încurajează pe cei care sunt implicați în această lucrare să nu abandoneze, deoarece ei au o menire.
Ca și resurse, în această săptămână Alfa Omega TV recomandă:
-cartea Aceasta schimbă totul de C. Peter Wagner
-cartea Vremea biruinței de Chuck Pierce
-cartea Luptătorul în închinare de Chuck Pierce și John Dickson
-cartea Războiul spiritual de Chuck Pierce
-cartea Vremea avansării de Chuck Pierce
-cartea Ridicarea Bisericii Apostolice de Chuck Pierce
-cartea Ridicarea Bisericii în dimensiunea Mesianică de Dr. Robert D. Heidler
Fii parte si tu: http://alfaomega.tv/partener

Un comentariu (+add yours?)

  1. octavpelin
    nov. 26, 2017 @ 02:51:03

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: