Comunicat ITPB

-Update/Clarificare Articolul a fost retras si de pe site-ul Crestin Total.

Pe pagina de Facebook a conf. univ. dr. Emanuel Conțac:Repostez aici textul comunicatului apărut pe pagina de FB a ITPB-
Recent în spațiul virtual a fost pusă în circulație o postare falsă, atribuită conf. univ. dr. Emanuel Conțac, cadru didactic la ITPB. Pentru a risipi orice neînțelegere cu privire la această formă de „fake news”, facem următoarele precizări.

Postarea, intitulată „Le-am dat oamenilor experiențe emoționale și (pseudo)vorbiri în limbi, dar prea puțină plinătate”, a apărut inițial pe pagina de Facebook a pastorului Samy Tuțac, fiind ulterior preluată de blogul „Agnus Dei” (https://rodiagnusdei.wordpress.com/) și de site-ul „Creștin total” (https://crestintotal.ro).

Fiind informați asupra caracterului fals al postării, pastorul Samy Tuțac și administratorul blogului „Agnus Dei” au retras textul pe care în mod regretabil l-au dat publicității. Solicităm cu această ocazie site-ului „Creștin total” să retragă materialul, întrucât el nu reflectă nici stilul, nici convingerile teologice ale conf. univ. dr. Emanuel Conțac. Această formă de dezinformare prejudiciază atât slujirea desfășurată de colegul nostru pe tărâm bisericesc și academic, cât și imaginea instituției în care acesta își desfășoară activitatea de treisprezece ani.

Considerăm că administratorii blogurilor și site-urilor evanghelice cu vizibilitate mare și impact mediatic sporit au responsabilitatea de a-i informa corect pe cititori. Lipsa discernământului poate duce la apariția unor intoxicări mediatice grave, de genul celor cărora le-a căzut victimă conf. univ. dr. Emanuel Conțac.

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: