Sacrificiul suprem al unei mame în timpul atacului armat din biserica din Texas

Sacrificiul suprem al unei mame în timpul atacului armat din biserica din Texas

Printre victime se află și Joann Ward și doi dintre cei 4 copii ai ei. În timp ce atacatorul se apropia de biserică, ea a spus fiicei mai mari, Rihanna, să se ascundă. Apoi i-a luat pe ceilalți trei și i-a culcat pe podea pentru a-i proteja cu corpul ei. Vonda Smith e o prietenă apropiată a Joannei și a familia ei. Recent, ea i-a vorbit lui Efrem Graham despre această mamă curajoasă și despre credința ei.
Vonda, de unde o știi pe Joann?
Vonda Smith: Am întâlnit-o pe Joann când m-am mutat în zonă, acum trei ani, și am început să vorbesc cu ea pe Facebook. Pentru că ne înțelegeam așa de bine, am decis să formăm un grup mai mic și să ne întâlnim și în realitate. Așa am devenit prietene.

– Ne spui ce s-a întâmplat în acea dimineață cu ea și cu copiii ei?
Vonda Smith: Pe scurt, tot ce știu e ce mi-a spus Rihanna. Ea mi-a explicat situația imediat ce am ajuns la spital. Imediat după masacru am fost anunțați. Primul lucru pe care Rihanna mi l-a spus a fost: „Eu nu am fost împușcată ca ceilalți, pentru că mama m-a împins pe podea și m-am ascuns.” Era marcată și plângea, însă a continuat să îmi spună că după ce Joann s-a aruncat pe podea, și-a strâns copiii, Ryland, Emily și Brook și i-a acoperit cu corpul ei. Nu știu unde se aflau sau cum s-a întâmplat, dar și-a strâns copiii și i-a protejat. Fapta ei e una eroică, demnă de o mamă.
Joann și-a sacrificat viața ca să își salveze copiii, dar după cum spui, așa era ea.

Vonda Smith: Cu siguranță. Toți cei care au cunoscut-o spun că a fost o mamă foarte bună. Mereu căuta tot ce e mai bun pentru copiii ei. A investit mult în ei, petrecea mult timp cu ei. Oriunde mergea ea, erau și copiii prezenți. A fost acel tip de mamă care, dacă lua masa cu tine, îți vorbea întruna despre copiii ei. Joann avea grijă de copiii ei și, dacă îi mai rămânea puțin timp liber, atunci puteai să stai de vorbă cu ea.

Soțul ei a rămăsese acasă deoarece lucrase în tura de noapte. Acum el și copiii trec prin momente dificile. Cum să ne rugăm pentru ei?
Vonda Smith: El trece printr-o perioadă grea și nu este prea bine. Rugați-vă ca Dumnezeu să îl întărească, să îl mângâie, să îl îndrume și Domnul să lucreze la inima lui, ca să Îl caute pe El. Sper ca toți cei afectați să Îl caute pe Domnul, pentru că El este singura noastră speranță. El e singura noastră scăpare. El nu a vrut ca acest eveniment rău să aibă loc. Trăim într-o lume decăzută. Asta este. Diavolul a intrat, dar noi Îl avem pe: „Cel ce este în voi este mai mare decât cel ce este în lume.” Aș dori ca după această experiență, oamenii să se apropie mai mult de Creator, de Cel care i-a creat, pentru că răul este atât de evident încât nu vrem să facem parte din el. Oamenii ar trebui să se apropie de Dumnezeu.
Vonda Smith, îți mulțumesc pentru interviu și pentru timpul acordat.
Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 696 – 19 noiembrie 2017. Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri

CITESTE si –

 –  Duminică s-a ținut primul serviciu divin la biserica din Texas, unde au fost uciși peste 26 de oameni

– Texas: Pastorul bisericii unde a avut loc atacul armat de duminică vrea să demoleze clădirea

-Vice președintele Mike Pence a vizitat victimele masacrului din Texas

Nimeni nu ar fi treuit sa vada asa ceva (un martor povesteste)

–Pentru câteva minute a intrat iadul in biserică (marturii de la atacul bisericii baptiste)

  1. Pastorul Bryan Holcombe, invitat să predice duminică dimineața, a murit împreuna cu alti 8 membrii ai familiei, în atacul armat asupra Bisericii Baptiste din Sutherland Springs, Texas
  2. Ucigașul care a ucis 26 de enoriași ai Bisericii Baptiste din Texas a fost un ateu militant care hărțuia creștinii pe Facebook.
  3. Socrii ucigașului din Texas frecventau First Baptist Church din Sutherland Springs, soacra era membră
  4. ATAC ARMAT la o biserică baptistă aproape de SAN ANTONIO, Texas – 27 de oameni au murit/VIDEO
  5. Mesajul lui Donald Trump după Atacul Armat în Biserica Baptistă din Sutherland Springs, Texas – 28 de morți și 24 de răniți (VIDEO)
  6. ATAC ARMAT UPDATE – Anabelle Pomeroy, 14 ani, fiica pastorului Frank Pomeroy, a murit in urma atacului armat asupra bisericii First Baptist Church din Sutherland Springs, Texas
  7. ‘Aceasta nu va opri Evanghelia lui Hristos. Aceasta nu va opri pe cei evlavioși care caută să-L slujească pe Domnul acolo’ – DECLARAȚIE Jim Richards, directorul executiv al Convenției Baptiștilor de Sud din Texas
  8. Interviu cu pastorul Ioan Stir din Texas despre atacul armat la Biserica din Sutherland Springs
  9. Viorel Iuga – Evenimente de genul acesta ne fac să ne gândim mai atent la plecare

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: