Vice președintele Mike Pence a vizitat victimele masacrului din Texas

FOTO VOA News

Pence și soția lui Karen s-au întâlnit cu supraviețuitorii și au vizitat familiile victimelor. El a rămas impresionat de curajul arătat de răniți și de familiile victimelor. După-masă, orașul s-a adunat pentru a se ruga cu Pence și cu guvernatorul Texasului, Greg Abbot, -[..] După ce au urmărit un material video cu masacrul din biserică, anchetatorii sunt de părere că intenția atacatorului era să ucidă cât mai multe persoane.

Vice președintele Mike Pence a vizitat victimele masacrului din Texas

La trei zile după masacru, vice-președintele Statelor Unite, Mike Pence, a vizitat Sutherland Springs. Pence și soția lui Karen s-au întâlnit cu supraviețuitorii și au vizitat familiile victimelor. El a rămas impresionat de curajul arătat de răniți și de familiile victimelor. După-masă, orașul s-a adunat pentru a se ruga cu Pence și cu guvernatorul Texasului, Greg Abbot, și ca să îi comemoreze pe decedați. Pence a afirmat că prin credință vor trece peste acest act diabolic.

Mike Pence: Suntem alături de cei care jelesc, dar nu jelim ca cei care nu au nădejde. Dacă dorința atacatorului care a atacat biserica a fost aceea de a reduce la tăcere mărturia lor, atunci a eșuat. Vocea credinței, mărturia credinței din acea biserică mică din acel oraș mic răsună acum în întreaga lume.

Pence a spus mulțimii că Statele Unite sunt alături de ei și victimele tragediei nu vor fi uitate.
Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 696 – 19 noiembrie 2017. Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri

Masacru la o biserică din Texas

Bărbatul care nu demult a atacat oamenii unei biserici din Texas, a vrut să omoare cât mai mulți oameni posibil. Atacatorul care se consideră ateu, îi trimitea mesaje amenințătoare soacrei sale. Corespondentul nostru în materie de securitate națională, Erik Rosales a aflat noi informații despre atacator și despre trecutul său violent.
Autoritățile urmează să ne dezvăluie motivul pentru care Devin Kelley a comis cel mai sângeros atac din istoria Texasului. Conform autorităților, el nu a avut nici motive rasiale, nici religioase. Așa cum s-a mai spus în cadrul emisiunii, conform investigațiilor, ar fi fost vorba de un conflict în familie. El voia să își ucidă soacra.
Christopher Combs: Situația e groaznică. Nu poate fi descrisă în cuvinte.

După ce au urmărit un material video cu masacrul din biserică, anchetatorii sunt de părere că intenția atacatorului era să ucidă cât mai multe persoane.

Freeman Martin: El ar fi putut să își atace soacra fără să fi venit cu 15 cartușe încărcate și cu o pușcă de asalt la biserică. Eu cred că el a venit aici cu un scop și o misiune.

Conform poliției, atacatorul de 26 de ani trăgea cu arma în timp ce înainta spre amvonul bisericii. S-au găsit sute de cartușe goale. El a ucis 26 de oameni cu vârsta cuprinsă între 18 luni și 77 de ani, dintre care 14 au fost copii. Printre victime se numără și fiica de 14 ani a pastorului, care a participat la serviciu în timp ce părinții erau în oraș. După ce a ieșit din biserică, doi oameni l-au confruntat pe Kelley.

Stephen Willeford: Regret că nu am ajuns mai repede. Nu sunt un erou.
Conform oficialităților, Stephen Willeford e bărbatul care a încercat să îl oprească pe Kelley. Împreună cu un alt bărbat au alergat după el aproape un kilometru. Conform oficialităților, el a ajutat la oprirea masacrului.
Stephen Willeford: De fiecare dată când auzeam o împușcătură mă gândeam că cineva a murit. Eram înspăimântat.
Conform autopsiei, Kelley a fost lovit de două ori de Willeford. El a avut o a treia rană la cap pe care și-a provocat-o singur. Kelley a încercat să fugă și și-a sunat tatăl să îi spună că a fost rănit și că va muri. Echipa CBN a aflat că în 2014 atacatorul a fost exclus din forțele aeriene, după ce a făcut un an de închisoare pentru că și-a atacat prima soție și fiul său vitreg de 11 luni. Conform însemnărilor armatei, el a lovit cu mare putere capul fiului său care ar fi putut să moară. Teoretic, din cauza violenței în familie, el nu ar fi avut dreptul la port de armă. Armata a recunoscut că nu a dat informațiile necesare despre Kelley care l-au fi putut împiedica să își cumpere arma letală.

CITESTE si –

 –  Duminică s-a ținut primul serviciu divin la biserica din Texas, unde au fost uciși peste 26 de oameni

– Texas: Pastorul bisericii unde a avut loc atacul armat de duminică vrea să demoleze clădirea

Nimeni nu ar fi treuit sa vada asa ceva (un martor povesteste)

Sacrificiul suprem al unei mame în timpul atacului armat din biserica din Texas

–Pentru câteva minute a intrat iadul in biserică (marturii de la atacul bisericii baptiste)

  1. Pastorul Bryan Holcombe, invitat să predice duminică dimineața, a murit împreuna cu alti 8 membrii ai familiei, în atacul armat asupra Bisericii Baptiste din Sutherland Springs, Texas
  2. Ucigașul care a ucis 26 de enoriași ai Bisericii Baptiste din Texas a fost un ateu militant care hărțuia creștinii pe Facebook.
  3. Socrii ucigașului din Texas frecventau First Baptist Church din Sutherland Springs, soacra era membră
  4. ATAC ARMAT la o biserică baptistă aproape de SAN ANTONIO, Texas – 27 de oameni au murit/VIDEO
  5. Mesajul lui Donald Trump după Atacul Armat în Biserica Baptistă din Sutherland Springs, Texas – 28 de morți și 24 de răniți (VIDEO)
  6. ATAC ARMAT UPDATE – Anabelle Pomeroy, 14 ani, fiica pastorului Frank Pomeroy, a murit in urma atacului armat asupra bisericii First Baptist Church din Sutherland Springs, Texas
  7. ‘Aceasta nu va opri Evanghelia lui Hristos. Aceasta nu va opri pe cei evlavioși care caută să-L slujească pe Domnul acolo’ – DECLARAȚIE Jim Richards, directorul executiv al Convenției Baptiștilor de Sud din Texas
  8. Interviu cu pastorul Ioan Stir din Texas despre atacul armat la Biserica din Sutherland Springs
  9. Viorel Iuga – Evenimente de genul acesta ne fac să ne gândim mai atent la plecare

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: