Coaliția pentru Căsătorie – Australia: ÎN CIUDA REZULTATULUI, MULTE AU FOST REALIZATE

ÎN CIUDA REZULTATULUI, MULTE AU FOST REALIZATE

Coaliția pentru Căsătorie a promis că va continua să apere drepturile părinților, lupta pentru libertatea de exprimare și libertatea de credință, în urma rezulatelor referendumului prin corespondeță din Australia.
„Fiind în mod evident dezamăgiți de rezultat, acceptăm și respectăm decizia australienilor,” a declarat Lyle Shelton, purtătorul de cuvând al Coaliției pentru Familie. Vom continua să facem tot ce putem pentru a ne proteja împotriva constrângerilor privind libertatea de exprimare și libertatea religioasă, pentru a apăra drepturile părințior și copiilor australieni de expunerea la educația radicală de sex și gender LGBTIQ din școli.”

„În efortul pentru căsătoria între persoane de același sex, campania „YES” a asigurat australienii că o schimbare a legii nu va avea consecințe asupra lor; acum este momentul ca „YES” să își țină această promisiune și să se asigure că există protecție adecvată pentru drepturile părintești, pentru libertatea de exprimare și de credință.”

„Vom colabora cu partenerii noștri de coaliție, cu parlamentele de stat și cele federale și cu alții de bună credință pentru a minimiza impactul asupra australienilor. Le-am promis susținătorilor noștri că îndiferent de rezultat, vom continua să lucrăm pentru apărarea familiilor australiene și intenționăm să ne ținem această promisiune.”

„Suntem recunoscători pentru contribuția a milioane de australieni care au susținut campania noastră. În perioada scurtă a acestor trei luni, am avut mii de voluntari alături de noi, mulți dintre ei fiind pentru prima dată împlicați într-o; am avut zeci de mii de australieni care au donat campaniei noastre, pentru că au crezut în ceea că făceam; și am fost susținuți în mult mai multe feluri.”

„Eforturile lor nu au fost irosite. Mulțumită lor, milioane de australieni s-au exprimat pentru a apăra libertățile și nu vom permite să ne fie luate. Cei care încearcă să-i înșele pe părinți sau să le refuze informații despre ce învață copiii lor la școală, vor fi arătați cu degetul de milioane de mame și tați care acum știu ce este în joc. ”

„Cei care caută să pună restricții asupra libertății de exprimare sau libertății de credință, se vor confrunta cu opoziția puternică a milioane de australieni care înțeleg cum o schimbare a legii este folosită pentru a-i reduce la tăcere pe cei care nu sunt de acord. Cei care încearcă să promoveze aceste ideologii în școlile și instituțiile noastre nu vor scăpa atât de ușor.”

„Acest nou nivel de conștientizare nu ar fi putut fi atins fără susținătorii, personalul și voluntarii noștri. Au realizat multe în această campanie, chiar și în față intimidărilor, amenințărilor și abuzurilor, și pentru asta le suntem recunoscători.”

Coaliția pentru Căsătorie – Australia

2 comentarii (+add yours?)

  1. GHITA LAVRIC
    nov. 18, 2017 @ 01:53:43

    -In sfarsit o analiza inteleapta a unui esec aparent, care a dat un diagnostic corect societatii si bisericii ca cauze si efecte referitor la cum si-au facut datoria cei care trebuiau sa fie sare si lumina in lume ..Si esecul amanarii referendumului de la romani poate avea si benificii, ne unesc in initiativele de salvare a familiei si imunizeaza societatea, si cine stie ce va urma .Si cand se pare ca cei credinciosi pierd poate atunci castiga cel mai mult, asa a fost totdeauna si in timpul persecutiilor , comunismului, si martirajelor.Chiar invazia musulmanilor ma astept sa aduca ceva bun, o reinviorare a adevaratului crestinism dandu-i o sansa noua, .dar despre asta altadata..

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: