Gabi Zagrean – Provocarea vietii tale – Intalnire de Tineret Biserica Philadelphia Mansue

Gabi Zagrean – Intalnire de Tineret Biserica Philadelphia Mansue

Momentul acesta a fost cheia vietii lui Moise. Exod 3:1-6

1 Moise păştea turma socrului său, Ietro, preotul* Madianului. Odată, a mânat turma până dincolo de pustie şi a ajuns la muntele** lui Dumnezeu, la Horeb.
2 Îngerul* Domnului i S-a arătat într-o flacără de foc, care ieşea din mijlocul unui rug. Moise s-a uitat şi iată că rugul era tot un foc şi rugul nu se mistuia deloc.
* Deut 33:16; Isa 63:9; Fapte 7:30;
3 Moise a zis: „Am să mă întorc să văd ce este această vedenie* minunată şi pentru ce nu se mistuie rugul.”
4 Domnul a văzut că el se întoarce să vadă şi Dumnezeu l-a chemat* din mijlocul rugului şi a zis: „Moise! Moise!” El a răspuns: „Iată-mă!”
5 Dumnezeu a zis: „Nu te apropia de locul acesta; scoate-ţi* încălţămintea din picioare, căci locul pe care calci este un pământ sfânt.”
6 Şi a adăugat: „Eu sunt* Dumnezeul tatălui tău, Dumnezeul lui Avraam, Dumnezeul lui Isaac şi Dumnezeul lui Iacov.” Moise şi-a ascuns faţa, căci se temea** să-L privească pe Dumnezeu.

2 comentarii (+add yours?)

 1. simida istrate
  nov. 19, 2017 @ 20:34:41

  Am ascultat cu multa placere aceasta predica inspirata a acestui mare evanghelist a Romaniei,Domnul sa il binecuvanteze si sa il tina la fel de calauzit intotdeauna.As sugera daca ar fi posibila o subtitrare in Engleza.Acest mesaj cat si altele ar fi urgent,absolut necesar sa fie accesibil tinerilor romani din diaspora vorbitori de lb Engleza.

  • Avram
   nov. 20, 2017 @ 00:29:44

   Simida istrate
   Ar fi ceva foarte bun daca ar fi tradus in Limba Engleza. Dar deocamdata nu avem posibilitatea de a face aceasta. Daca cunoasteti pe cineva care ar fi interest sa faca astfel de traduceri, dorim sa ne informati. God bless you.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: