Observator TV – Pastorul Mihai Micula şi soţia sunt părinţi pentru 25 de copii orfani sau veniţi din familii dezorganizate.

 

Suntem informati ca Joi de la ora 18:00 , fratele Mihai Micula va avea un mesaj la Biserica Baptista Emanuel Tinca (Comuna Tinca, Bihor). sunteti asteptati cu mult drag.

OBSERVATOR TV: Vrem civilizaţie, vrem o ţară frumoasă şi curată. Iar noi suntem primii care putem face ceva în acest sens. Unii o fac deja, fără să îi dea un nume sau să se gândească mult la asta. O fac pentru că aşa simt. Este şi cazul familiei Micula. Sunt doi părinţi cu. 28 de copii. E drept, doar trei sunt naturali. Dar îi iubesc pe toţi în egală măsură şi nu fac diferenţe. Povestea celor doi soţi este impresionantă. După ce ani la rândul au vizitat orfelinate şi au încercat să ajute copii fără părinţi, într-o zi s-au gândit că pot face mai mult. şi au reuşit.

Vezi si – Discurs pastor Mihai Micula la Mitingul Anti-Barnevernet din Satu Mare

28 de copii și doi adulţi se simt împreună, de patru ani, o familie. O familie mare, în care respectul şi iubirea sunt la ele acasă. Şi în care fiecare zi este motiv de bucurie.

O experienţă personală a Danei a fost motivul care i-a făcut să se apropie de micuţii instituţionalizaţi. Orfană de tată de la 11 ani, a simţit mereu nevoia să ofere dragoste. Mihai, pastor, a simţit şi el că aceasta este calea pe care trebuie să meargă. Spune însă că nu din convingeri religioase face tot ceea ce face, ci din dragoste pentru copii şi dorinţa de a avea o familie cât mai mare. Şi chiar dacă pare deja aglomerată, casa familiei Micula mai aşteaptă 3 membri. Sunt fraţi de sânge ai copiilor care locuiesc deja aici şi care le vor fi, în curând, alături.

SURSA – OBSERVATOR.TV pentru video dati clik pe poza de la topul articolului.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: