Rugăciune urgentă pentru păstorul Bisericii Creştine Baptiste din OCNA ȘUGATAG

Viorel Iuga: Am înţeles că DAN CIUTAC păstorul Bisericii Creştine Baptiste din OCNA ȘUGATAG se luptă între viata și moarte în urma unui infarct miocardic. Să ne rugăm pentru viața și pentru familia lui. Dumnezeul nostru, este Dumnezeul minunilor!

6 comentarii (+add yours?)

 1. dininimapentrutine
  nov. 22, 2017 @ 10:18:08

  Dumnezeu sa lucreze și sa daruiasca viata si vindecare

 2. GHITA LAVRIC
  nov. 22, 2017 @ 11:45:37

  Se spune ca inima unui pastor implicat in lucrare arata la 40 de ani ca o inima de 60-65 de ani, iar incercarile , stresurile si problemele care apar mereu , mai ales acum cand atat de multe o iau razna ,si toate se aduna si isi pun amprenta peste inima care se daruieste si ii pasa ..Si cand te gandesti ca uneori este atata dorinta de a merge in fata la unii ,ca lui se pare ca nu li se da locul ce li se cuvine…..Respect, si rugaciune pentru cei care se jertfesc si le pasa, Domnul sa le sustina si familia, caci uneori impovararile vin si de acasa…

  • rodi
   nov. 22, 2017 @ 12:22:09

   asa este, probabil numai familiile slujitorilor cunosc deplin sacrificiul si munca intensa a unui pastor. Si bineinteles ca Dumnezeu cunoaste si vede si va rasplati la urma urmei. Pana atunci, ca si frati si madulare a trupului lui Hristos, poate ar trebui sa ne rugam mai mult pentru slujitorii nostri ca Dumnezeu sa-i tina cu sanatate si putere in lucrarea care El i-a chemat. Ne rugam ca Dumnezeu sa se atinga si de fratele pastor cu vindecare deplina!

 3. Marius Ardel
  nov. 22, 2017 @ 11:46:16

  multumesc pt. accept! va rog frumos sa ascultati cateva minute pe acest avocat care vb. despre legea vaccinarii obligatorii in Romania: https://www.youtube.com/watch?v=eGrODWI5Y28

  • rodi
   nov. 22, 2017 @ 13:26:40

   Multumim si noi. Marius, vaccinarea obligatorie este un subiect foarte important, dar noi nu avem timp pentru toate subiectele pe blogul nostru, sunte m implicati in cauza parintilor cu copiii luati de state si apoi rolul principal al blogului este sa promovam Evanghelia lui Isus Hristos prin predici si alte resurse la care lucram zilnic. Dumnezeu sa te binecuvanteze si sa ne pazeasca familiile tuturor.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: