Aurel Gheorghe – Semnele vremurilor – noiembrie 2017, actualizare

Semnele vremurilor – noiembrie 2017, actualizare

   Vor fi semne în soare, în lună şi în stele. Şi pe pământ va fi strâmtorare printre neamuri, care nu vor şti ce să facă la auzul urletului mării şi al valurilor; oamenii îşi vor da sufletul de groază, în aşteptarea lucrurilor care se vor întâmpla pe pământ; căci puterile cerurilor vor fi clătinate.  (Lc. 21:25-26)

Căci dacă n-a cruţat El lumea veche, ci a scăpat pe Noe, când a trimis potopul peste o lume de nelegiuiţi; dacă a osândit El la pieire şi a prefăcut în cenuşă cetăţile Sodoma şi Gomora, şi dacă a scăpat pe neprihănitul Lot…  înseamnă că Domnul ştie să izbăvească din încercare, pe oamenii cucernici şi să păstreze pe cei nelegiuiţi, ca să fie pedepsiţi în ziua judecăţii… (2Pet. 2:5-9)

 

10 comentarii (+add yours?)

 1. Anthony Ianosel, L.C. (Ret)
  nov. 27, 2017 @ 04:20:59

  ATTENTION ROMANIAN CHRISTIANS: Beware of Alarmists and Fear Mongers! See how they do their craft: https://climatism.wordpress.com/tag/fear-mongering/

  INSTEAD, Rely on the Bible–as it is preached and interpreted by our HONEST AND GOD-FEARING ROMANIAN PASTORS. Too many alarmists are sprouting year after year–and even in the governments of this troubled world!

 2. nanaarpy78
  nov. 27, 2017 @ 09:59:17

  Vad ca nici n ati aprobat comentariul meu dar nici nu trebuie. Ce stiu eu ca am muncit mult pt aceasta sarbatoare al sperantei si stiu ca cu inim curata am cantatt pt Dumnezeu

 3. nanaarpy78
  nov. 27, 2017 @ 10:39:53

  Personal nu am vrut sa ca deranjez 😦

  • rodi
   nov. 28, 2017 @ 10:19:49

   E ok sa fie pareri diferite pentru ca fiecare are constiinta proprie. Orice jertfa am facut pentru Domnul este rasplatita. Dar fratele are mare dreptate cand zice ca crestinii fac show-uri pentru ca accentul este mai mult pe muzica decat pe Cuvantul vestit, singurul care este folosit de Duhul Sfant in miscarea inimilor. Si asta nu se intampla doar la concerte, ci si in biserici, ceea ce vom vedea luna aceasta in biserici cu sarbatoarea nasterii Domnului.

   Un lucru ce a spus mi-a dat mult de gandit, testul – ar sta apostolul Pavel sa asiste la un eveniment de-al nostru? Daca nu, trebuie neaparat regandit.

 4. nanaarpy78
  nov. 28, 2017 @ 16:24:32

  ciudat ca am incercat si cu cont de facebook si cu contul de wordpress sa va raspund si nu mi apare comentul desi primesc mesaj ca e duplicat-

  • rodi
   nov. 28, 2017 @ 21:33:21

   tinem comentariile pentru aprobare pentru ca primim comentarii foarte ciudate uneori, chiar cu injuraturi fata de ‘sectari’ si de aceea nu il vei vedea imediat aprobat. Incercam sa verificam tot timpul, dar cand nu suntem acasa la computer nu totdeauna putem sa aprobam prin telefon ca nu totdeauna merge.

 5. Trackback: Aurel Gheorghe – Teza 9 –Ucenicia – calea crucii – 50 DE TEZE PENTRU REFORMA CREȘTINISMULUI DIN ZILELE NOASTRE | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: