GEORGIA: Ateii opresc un antrenor de-a se ruga cu echipa, dar apoi elevii fac ceva uimitor

Coach John Small (Georgia) Foto TheBlaze

Organizația ateistă Fundația pentru Libertate de la Religie (FLR) a crezut că a câștigat o victorie atunci când a împiedicat un antrenor de la un liceu din Georgia, John Small, să conducă un timp de rugăciune înainte de meciurile de fotbal, dar acțiunile împotriva antrenorului s-au intors împotriva lor.

FRL a trimis inițial o scrisoare către sistemul școlar din Coweta County, informându-i că activitățile antrenorului au încălcat Constituția Statelor Unite, deoarece oficialii școlii publice nu au voie să „sporească convingerile religioase prin conducerea echipelor lor în rugăciune.

Districtul școlar a respectat cerințele FRL, spunând oficialilor școlii că „reprezentanții școlii nu pot participa la nici o rugăciune inițiată de studenți sau altă închinare în timp ce acționează în calitatea lor oficială. De exemplu, nu pot să se alăture la ținerea mâinilor, no pot să-și aplece capul, să îngenuncheze sau să comită un alt act care, altfel, ar fi de acord cu exercițiile religioase ale studenților, cel puțin acolo unde ar fi perceput de un observator rezonabil să afișeze aprobarea guvernului a religiei „.

După ce au luat cunoștință de acest lucru, studenții din Coweta si-au dublat efortul de rugăciune. Deoarece FRL nu poate face nimic despre elevii care conduc ei înșiși un timp de rugăciune, au ieșit în plină fortă pentru a-și susține drepturile de libertate religioasă.

„În loc să se roage 100 de jucători, numărul s-a transformat în 400 de studenți care s-au rugat”, a declarat John Small, antrenorul de fotbal al lui Coweta, a fost raportat de publicația The Christian Post. „Asta-i dreptul lor, și noi îi vom susține în asta”.

„S-a transformat într-adevăr într-un mod pozitiv deoarece, la sfârșitul zilei, încercăm să-i învățăm pe elevi despre leadership și ar trebui ca ei să fie cei care să preia comanda, oricum”, a adăugat Small, potrivit TheBlaze.com

https://www.christianheadlines.com/blog/atheists-stop-coach-from-praying-with-team-but-then-students-do-something-amazing.html

School rallies around coach after complaints over prayer

East Coweta head football coach John Small speaks at Coweta FCA Community Prayer Rally

Antrenorul John Small a citat Ioan 16:33 la intalnirea de rugaciune- 33 V-am spus aceste lucruri ca să aveţi pace în* Mine. În** lume veţi avea necazuri, darîndrăzniţi, Eu am biruit†† lumea.”

Reclame

3 comentarii (+add yours?)

 1. octavpelin
  nov. 27, 2017 @ 02:00:48

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 2. Anthony Ianosel, L.C. (Ret)
  nov. 27, 2017 @ 03:49:31

  List of First Amendment Decisions by U.S. Supreme Court on Freedom of Speech. Every Pastor should read these opinions of the Supreme Court and share them with their „expert” attorney on First Amendment rights (of Christians) in America:

  Tinker v. Des Moines, 393 U.S. 503 (1969)
  Feiner v. New York, 340 U.S. 315 (1951)
  Bethel v. Fraser, 478 U.S. 675 (1986)
  Texas v. Johnson, 491 U.S. 397 (1989)
  Ladue v. Gilleo, 512 U.S. 43 (1994)
  Forsyth County v. The Nationalist Movement, 505 U.S. 123 (1992)
  Wisconsin v. Mitchell, 508 U.S. 47 (1993)
  Schenck v. U.S, 249 U.S. 47 (1919)

  PS: He will appreciate your „concerns” for your free speech rights. Seriously!

 3. Trackback: Ateii opresc un antrenor de-a se ruga cu echipa, dar apoi elevii fac ceva uimitor – ARMONIA MAGAZINE – USA
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: