15 ANI DE BINECUVÂNTARE LA “PHILADELPHIA” MELBOURNE ( 2002-2017 )

15 ANI DE BINECUVÂNTARE LA “PHILADELPHIA” MELBOURNE ( 2002-2017 )

Biserica Creștină Română Penticostală “Philadelphia”Melbourne este la ceas aniversar; începuturile lucrării lui Dumnezeu în Philadelphia sunt mai vechi de 15 ani, dar a existat o zi de 06 Iunie 2002 când, în urma eforturilor unor oameni inimoșii și cu dragoste de Dumnezeu, s-a inaugurat această frumoasă clădire pentru slava lui Dumnezeu. În acești ani, în acest loc, frații, surorile și toți cei care au venit s-au întâlnit cu Domnul și au fost binecuvântați!
În 03 Decembrie 2017 punem o piatră de hotar ca odinioară profetul Samuel și spunem:„…..Eben-Ezer, zicînd: „Pînă aici Domnul ne-a ajutat.“1 Samuel‬ ‭7:12‬ ‭
Ziua de azi este o zi de mulțumire în Philadelphia pentru tot ceea ce Domnul a dăruit Bisericii Sale din Melbourne; spunem și noi ca psalmistul David plini de recunoștință: „Binecuvintează, suflete, pe Domnul, și tot ce este în mine să binecuvinteze Numele Lui cel sfînt! Binecuvintează, suflete, pe Domnul, și nu uita nici una din binefacerile Lui!”‭‭ Ps.103:1,2‬
Suntem recunoscători pentru toate binefacerile spirituale primite de la El.
-iertare de păcate, botez cu Duhul Sfânt, cercetare prin rugăciune, cântare, mesaje, voce profetică, mântuire, pocăință,ridicare din cădere spirituală, etc.
În acești ani de binecuvântare, la Philadelphia, Domnul a adus vindecare trupească in viața multora, dovedind cu putere ca El este Atotputerinic.
Pe lângă binecuvântările spirituale și cele fizice, Domnul ne-a purtat de grijă și material; nu ducem lipsă de nimic, de aceea spunem din toată inima: SLĂVIT SĂ FIE DOMNUL!
Domnul Isus așteaptă ca după tot binele făcut nouă, după toată purtarea de grijă de care avem parte în fiecare zi,să ne întoarcem și sa-I dăm slavă.
Aduceți-vă aminte de relatarea din Evanghelia dupa Luca 17:
„Unul din ei, cînd s’a văzut vindecat, s’a întors, slăvind pe Dumnezeu cu glas tare. S’a aruncat cu fața la pămînt la picioarele lui Isus, și I-a mulțămit. Era Samaritean. Isus a luat cuvîntul, și a zis: „Oare n’au fost curățiți toți cei zece? Dar ceilalți nouă, unde sînt? Nu s’a găsit decît străinul acesta să se întoarcă și să dea slavă lui Dumnezeu?“
‭‭Luca‬ ‭17:15-18‬ ‭
Cu acestă ocazie aniversară, spunem un mulțumesc tuturor fraților și surorilor care s-au implicat și se implică mai departe în lucrarea lui Dumnezeu de la Philadelphia Melbourne, dar mai presus de tot si toate:
„Nu nouă, Doamne, nu nouă, ci Numelui Tău dă slavă pentru bunătatea Ta, pentru credincioșia Ta!‭‭”Psalmul‬ ‭115:1‬ ‭
DUMNEZEU SĂ NE BINECUVÂNTEZE ÎN NUMELE DOMNULUI ISUS HRISTOS!
În numele Comitetului de conducere,
Pastor coordonator Gabi Izsak

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: