Copiii mei sunt uitati de autoritatile Romane si de societate…

Andreea Sutton Bradeanu

Aceasta este cea mai lunga postare despre situatia noastra si ultima, pentru ca fiecare stie deja situatia noastra. –

Mi sa spus ca fiica cea mica, in varsta de aproape 14 ani, este jos cu sistemul emotional. A fost mutata de 4 ori pana acuma si o va mai muta. Mi sa spus ca nu s-a obisnuit nici acuma. Mi-au spus ca si daca ar vrea fiica mea sa ma vada, nu ma lasa din cauza ca e jos cu sistemul emotional. Cine oare decat eu, mama ei, o poate linistii si ajuta? Fratii au avut ora de vizita acuma 2 luni, motivul lor iesit din comun pentru asta este „este distanta intre ei prea mare si este greu sa le dea ore de contact mai des”.

Fiul, in varsta de aproape 17 ani, este distrus, acuma si fica mea. Cui ii pasa? Nimanui! Adevarul este, suntem singuri fara nici un ajutor sau sustinere. De 3 ani, nu am vazut copiii.

Copii uitati de autoriati, oameni, de societate ca si cum ei nu ar exista, ca si cum ai da foc unei hartii si hartia se risipeste pe timp ce focul o arde. Hartia dispare, asa sunt si copiii mei uitati de autoritatiile Romane si de societate, acuma sunt, acuma nu mai sunt. Am tacut, nu am mai postat nimic despre cazul meu, nu m-am mai milogit la nimeni pe facebook sa ne ajute, asa cum am facut fara succes. Dar, asta nu inseamna ca situatia nu este aceasi. Am ajuns sa ma milogesc sa imi vad copiii, fara succes. Am ales Consulatului Romaniei din Londra, pentru ca au promis sa ajute sa luam ore de vizite de anul trecut din vara 2016. Nu au facut absolut ninic, pentru ca ne vand, nu au nici o intentie sa ajute, dar dupa fapta va fi si rasplata. Asa oameni avem pusi pentru a ne reprezenta.

VIDEO – https://m.facebook.com/story.php…
Andreia

 

Un comentariu (+add yours?)

  1. octavpelin
    nov. 30, 2017 @ 03:01:34

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: