Rodica Volintiru – DIN NOU IN MISIUNE (4-12 Decembrie-2017)

Marian Volintiru in Uganda, la acelasi trib in decembrie 2016

DIN NOU IN MISIUNE (4-12 Decembrie-2017)

Cand esti lovit si incercat greu in viata, ai doua alegeri: sa te retragi si sa-ti plangi amarul care te duce la dezamagire si depresie, sau sa ALEGI INTENTIONAT, (cu toate ca este foarte greu), ALEGI sa te ridici si sa continui alergarea, sa implinesti chemarea Domnului si chiar sa faci mai multe lucrari pentru Dumnezeu, dupa harul si puterea pe care o primesti de la El.

Cand pierzi ceea ce ai mai scump doresti sa ajuti mai mult pe altii in nevoi, in memoria celui drag…
Pe data de 4 Decembrie, Marian sotul meu impreuna cu prietenul sau Nicu, vor pleca din nou in misiune in Uganda in tribul Karamoja, sa ajutam acolo cu mancare, apa si vestirea evangheliei, pe cei lipsiti si fara nici un ajutor.
Cu ajutorul Domnului si al romanilor de pretutindeni ,s-au sapat 17 fantani de apa curata pana acum, pentru mii si mii de suflete care mergeau zeci de km sa ia un bidon de apa. Slava Domnului si mii de multumiri si binecuvantari celor care au daruit din inima ca pentru Domnul.

E nevoie de multa rugaciune pentru aceasta lucrare si cine doreste sa ajute, sa ma contacteze personal.
MULTA BINECUVANTARE!

 

~Daca Dumnezeu va rasplati pana si paharul cu apa (Matei 10:42) ce frumoasa rasplata va da celor ce sapa fantani si celor ce sprijineste o astfel de lucrare… Dumnezeu sa mearga inaintea fratelui Marian Volintiru in aceasta calatorie misionara!

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: