Tim Tebow spune cum Dumnezeu l-a chemat să împărtășească dragostea lui Hristos oamenilor de la aeroport

Atletul creștin Tim Tebow a împărtășit recent modul în care a simțit pe Dumnezeu chemându-l să slujească celor aflați în nevoie în timp ce călătorea, potrivit Christian Headlines.

Vorbind la Biserica Liquid din Parsippany, New Jersey, jucătorul de baseball la St. Lucie Mets și analist de fotbal al SEC a împărtășit cum a simțit pe Dumnezeu chemându-l să slujească la unii dintre călătorii săi în timpul unei opriri recente pe aeroportul din Atlanta, Georgia.

Tebow a spus mulțimii de aproximativ 1.000 că, în timp ce se afla pe aeroport, îl simțea pe Dumnezeu chemându-l să meargă la un om care umbla schiopătând. Tebow, a avut raceală atunci și nu se simțea foarte bine , așa că a pus această oportunitate  deoparte.

Mai târziu, însă, a început să se simtă mustrat pentru faptul că și-a folosit sănătatea fizică ca scuză să nu asculte chemarea lui Dumnezeu, așa că s-a rugat ca Dumnezeu să-i dea o altă ocazie de a împărtăși dragostea lui Hristos cu cineva.

Tebow și-a continuat povestea, menționând că Dumnezeu i-a dat această ocazie atunci când a văzut un om cu picioare prostetice care era veteran militar. Tebow s-a apropiat de om, i-a mulțumit pentru serviciul său și cei doi au purtat o conversație. Deoarece se aflau pe același zbor, Tebow i-a oferit bărbatului scaunul lui de la clasa întâi.

Deși a recunoscut că ar fi beneficiat de singurătatea și de odihna pe care ar fi putut să o aibă la clasa întâi, Tebow a împărtășit că Dumnezeu avea alți pasageri pentru el cu care să converseze în acea zi, cum ar fi o femeie care și-a descărcat inima cu problemele din relația sa pe care le avea.

După ce Tebow a împărtășit acest mesaj de încurajare de a asculta îndemnurile Duhului Sfânt în a sluji altora, Biserica Liquid tweeted, „Mulțumesc @ TimTebow pentru mesajul tău inspirat la noul nostru centru de emisiune de radio.”

 

 

Citat

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: